Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Tudtok olyan alkalmazást, ami...

Tudtok olyan alkalmazást, ami nyíllal mindig mutatja, hogy merre kell éppen mennem a kitűzött pont felé?

Figyelt kérdés

Androidos alkalmazást keresek és tehát arról lenne szó, hogy tudom a kijelölt cél GPS koordinátáit és az beütöm az alkalmazásnak. Az alkalmazás pedig (kizárólag GPS-en keresztül, semmi WIFI vagy mobilhálózat) megnézi hogy én hol vagyok, majd egy nyíllal jelzi nekem azt az irányt, merre el kell haladnom légvonalban a beütött célom felé.

Tehát ne térképet akarjon feltlltlenül használni nekem, mert olyan helyen használnám, ahol nincsenek utak vagy éppen a keresett objektum nincs a térképen feltüntetve például erdőben, mezőn, folyóparton.

Vagy akár a dolog arra is jó, hogy a "dzsungelben" lekérdezem a GPS koordinátáimat és elmentem. Majd elmegyek valahová, ahonnan az előző helyre az elmentett koordináták alapján könnyen visszatalálhatok.

Próbáltam több térkép szoftvert, például a Sygic-et, ezeket rá sem sikerült bírnom, hogy ne utca, hanem koordináta lapján mutassanak meg valamit.

Talán a Locus azt tudja, de még nem igazodtam ki rajta.

A Google Play-en is kerestem ilyesmire, de vagy csak nem működő gagyikat sikerült találnom, vagy olyant amit jó pár funkciója használta esetén rögtön fejre állt, ilyen volt például a GPS find me!

És lehetőleg nem a Google alkalmazása legyen, messziről kerülöm mindet!

2015. máj. 24. 14:25
 1/1 anonim válasza:
A geocaching kulcsszóra keress rá. Biztosan lesz a találatok között olyan, ami tudja az általad leírt funkciót.
2015. máj. 27. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!