Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Léteznek egyedi útvonalas GPS-ek?

Léteznek egyedi útvonalas GPS-ek?

Figyelt kérdés

Főleg a kamionosoknak okoz gondot, hogy a GPS bevinné őket a városba, olyan helyekre ahol fizetni kell stb... és a "kamionos gps"-ek sem érnek sokat.

Ezért én azt csinálnám, hogy megtervezném az egész útvonalamat, és a gps az alapján navigálna? Létezik ilyen? És olyan létezik, hogy a térkép minden adatot ír az adott útról? Táblák stb...? Bocsi ha hülyeséget kérdeztem, de én abszolút nem értek hozzá.

Annyi hogy engem az offline mód érdekelne szóval a sima GPS jeles, és nem az internetes.

2015. jún. 18. 20:09
 1/3 anonim ***** válasza:
gps-en belül be lehet állítani, hogy használjon-e fizetős utakat
2015. jún. 18. 20:15
 2/3 A kérdező kommentje:
nem az a lényeg, kamionok rengeteg helyről ki vannak tiltva. Valami pontos hozzászólásra lennék inkább kíváncsi nem spekulációkra, köszönöm...
2015. jún. 18. 21:26
 3/3 Szirty ***** válasza:

Hú de szigorú vagy! :)

Nem tartom valószínűnek, hogy létezne olyan teljesen naprakész adatbázis, ami tartalmazná az egyes helyi korlátozások (pl. önkormányzat rendelkezései, útépítés, átmeneti tilalmak, forgalom korlátozások) adatait.

Igo-val pl. lehet úgy előre útvonalat tervezni hogy köztes pontok elhelyezésével előre befolyásolod az útvonalat. Ennek persze az a hátránya, hogy ha valamilyen okból az egyik köztes pont nem elérhető, akkor azt kézzel ki kell venni, mert amíg ott van addig oda akar menni.

Útvonal tervet is készít, ami egy hosszú lista. Ebben szerepelnek a manőverek és a közöttük lévő távolságok, utca és út nevek stb.

De az összes kresz tábla nem. Az még egy rövid útvonalnál is olyan nagy mennyiségű adat lenne, hogy kezelhetetlenné tenné.

2015. jún. 19. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!