Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Letezik ici pici gps ado?

Letezik ici pici gps ado?

Figyelt kérdés
Nekem egy nagyon kicsi gps adora lenne szuksegem. Nemtudom hogy mukodnek de pl google mapson atkuldi a jelet amikor lekerem vagy akarmi ilyesmi megoldas nekem megfelelo. A lenyeg hogy pici legyen es mikor es lekerem a jelet elkuldje akar 2 -3 ev elteltevel is! Letezik egyaltalan ilyen ? Nagy mennyisegben vasarolnam fol , esetleg tudtok kb arat mondani /db ?? Vagy linkelni ??
2015. jún. 10. 22:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Létezik, és az adott jeleket a rendörségen regisztrálják a leadott jeleket, illetve hogy ki vette meg.
2015. jún. 10. 23:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Icipici GPS adó nem nagyon van, mert a legicipicibb is műhold méretű. Ugye milyen nehéz értelmesen kérdezni?
2015. jún. 11. 20:08
 3/6 anonim ***** válasza:

GPS adó?

És mire mégy 1 darabbal??

Mert a GPS alapú helymeghatározáshoz legalább 3 kell és nem lehetnek közel egymáshoz, mert akkor nem működik a geometria alapú helymeghatározás.

Te nem is igazán tudod mit kérdeztél.

Ha van nekem egy GPS vevőm (mondom: VEVŐm és nem adóm), ami egy loggerre (tárolóra) tárolja le folyamatosan a pillanatnyi helyadatokat, akkor mint adatot át lehet küldeni a GSM hálózaton keresztül.

Ennyi, ha ezt nem érted, akkor nem tudok hozzátenni semmit....

2015. jún. 12. 19:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem van ilyen, eladó, de csak űrrakétával együtt tudom árusítani. Én is úgy vettem őket. Most itt vannak az ól mögött, és csak a helyet foglalják.
2015. jún. 13. 14:19
 5/6 anonim válasza:
4. Válaszoló már annyira komolytalan, hogy elnevettem magam
2015. jún. 14. 17:21
 6/6 anonim ***** válasza:

"Nemtudom hogy mukodnek de pl google mapson atkuldi a jelet amikor lekerem vagy akarmi ilyesmi megoldas nekem megfelelo."

Ilyen van, ezt GPS nyomkövetőnek hívják. Van benne egy GPS vevő, egy kis mérteű mikrokontroller, meg egy általában mobiltelefonos GSM-modem. A nyomkövető adott időközönként és/vagy adott hatás - gyorsulás, mozdítás,stb... - esetén lekéri a GPS-adatokat és elküldi egy adott telefonszámra/weboldalra/stb...

A gond leginkább az, hogy sok gagyi kínai kapható, olyan, aminek érzéketlen a vevője, össze-vissza küld, hamar lemeríti a benne levő akkut.

Példának okáért a Tolvajkergetők nevű csoport - melynek fő tagjai egy kis kényszerpihenőn vannak a túlontúl heves akciójuk miatt (?) - egy angol cég, az - bár a legutóbbi információim szerint már nem üzemelő, de még élő weboldallal rendelkező - Integrated Trackers SpyBike nevű nyomkövetőjét használta.

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=C7zXRAwAmao

2015. jún. 14. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!