Ilona67 kérdése:
Törpemacska? Ha valaki segítene nekem nagyon pici cica kéne ami nem nő meg nagyra. Létezik ilyen? És hol tudom beszerezni?
Figyelt kérdés
2015. márc. 29. 00:01
2/10 anonim válasza:
Elosszor is, definialni kellene a "nagyon picit". Vannak fajtak, ahol a nostenyek 2kg alatt maradnak, es a kandurok sem tul nagyok.
Ennel kisebb nem igazan van.
3/10 A kérdező kommentje:
Olyan cicára gondolnék aminek a hossza 20 cm-nél nem hosszabb és nem a lába rövid.
2015. márc. 29. 00:27
4/10 A kérdező kommentje:
A munchkin fajnak csak a lába rövid!
2015. márc. 29. 00:28
5/10 anonim válasza:
plüss macska tökéletes választás lesz számodra
6/10 anonim válasza:
20cm? Nem azert, de annal egy komolyabb kisragcsalo is nagyobb. @_@ Sot.
Annyira kicsi macska nincs, es szerintem nem is lesz. Az lenyegesen tobb miniaturizacio, mint amit a faj elvisel. Gondolj bele, akkora meretnel a csontjai majdnem papirbol vannak, hogy a tobbi reszerol ne is beszeljek. (bar, most utananezve, a rekorder legkisebb 19cm hosszu volt, szoval.. de nem veletlenul egyedi eset)
8/10 anonim válasza:
Ilyen fajta nem létezik... ha kisállatot akarsz vegyél valami rágcsálót.
9/10 anonim válasza:
20 cm? A tengerimalacom is nagyobb 20 centinél..
A Singapore macska az pici, de nem ennyire. Plusz az ára egy vagyon..
10/10 anonim válasza:
se házi, se vad macskából nincs ilyen kicsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!