Androidon az Igo primo, miert ne mmenti el a beallitasokat? A program ujrainditasakor, mindig ujra es ujra be kell allitani. Koszonom a segitseget!
Figyelt kérdés
2015. máj. 30. 12:14
1/10 anonim válasza:
Ennyi információból (se Android és készülék, se Primo verzió, se az hogyan csinálod) csak kitaláló showba lehetne nevezni...
2/10 anonim válasza:
Android verziót elég ha leírod, viszont ha android 4.4 vagy 5.0 van, akkor csak a belső tárhelyre szabad telepíteni.
Hogy mért nem szabad a kulsőre, mert nem tud fájlokat írni a rendszer, így nem készít save mappát se amibe a személyes beállításaidat hozza létre! ;)
3/10 anonim válasza:
Nekem is ígyvolt, lekell törölni és újra rakni, lehet a kártyára is, neke is ott van.
4/10 anonim válasza:
Előző, milyen android verziód van?
6/10 anonim válasza:
Kétlem hogy root-olás nélkül megy 4.4 alatt külsőn sd-n...
7/10 anonim válasza:
Nekem mindegy, mindenki azt hisz amit akar.
8/10 anonim válasza:
Nem arról van itt most szó, hanem arról hogy, nekem is volt 4.4 a telómon, ugyan ezek a hibákat produkálta az igo, csak egy fórumon megtaláltam a megoldást.
Vagy te már eleve egy mentett profillal rendelkező igo-t töltöttél le... és így vannak mentett beállítások, de ha módosítasz valamit, az a következő indításnál törlődni szokott, csak még nem vetted észre! ;)
9/10 anonim válasza:
Nem volt mentve, nekem kelett beállítani meg azóta már módosítottam is.
10/10 anonim válasza:
ez a gond nalam is megjelenik, tableten hasznalnam, de minden egyes belepesnel ujra kell mindent beallitani. hogy lehetne, hogy elmentse a beallitasokat? telepitettem mar belso tarhelyre is, az se jo, meg ha SD kartyara mentem az sem. Android 5.0 van a tableten es iGO Primo 9.6.29.625822 lenne a program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!