Van egy Navon N650 gps-em, vettem bele 8G-ás kártyát, mert a 2g-ás kevés volt. Rámásoltam a 8g-ásra az adatokat és ezt a hibaüzenetet kaptam: Error! Program application database cannot be found. Mi lehet a baj?
A 2GB az belső tárterület volt?
Mi van a sys.txt-ben.
Gyárilag volt rajta a program?
a 2g-ás az is memóriakártya volt, arra volt gyárilag feltelepítve az Igo csak nem volt több hely hogy frissítsem, ezért vettem egy 8G-sat
ez van a sys.txt file-ba
[device]
type="NAVON_N650"
Valami ilyesmi kéne:
[folders]
app="MyFlashDisk/iGO8"
Az app lehet content is...
ÁLTALÁBAN:
Ha gyárilag volt rajta, akkor azt másolhatod, ahova akarod, nem fog menni. Ha sima másolással működhetne a dolog, akkor a program írója, aki dolgozott rajta hónapokat csak 1 darabot adna el, mert csak másolnák, másolnák.....
Minden kártyának van egy azonosítója (mint egy MAC cím)és az a program, csak erről a kártyáról fut ellenőrizve a "MAC" címet.
Nagy a valószínűsége, hogy az eredetire másolt (lecserélt) térkép se menne., mert nem stimmel a licence fájl.
De próbáld meg, cseréld le az eredeti kártyán (a régit átnevezve hagyd ott!) aztán meglátod.
Meg: mire nem elég a 2GB? Nem hiszem, hogy ha egyszer elhagyod az országot, akkor egy "töltéssel" mindegyiken végig akarsz menni.
Aktuálisan csak azokat hagyom meg (teszem) bele, amerre menni akarok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!