Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Milyen navigációt vegyek?

Milyen navigációt vegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Munkámból adódóan kell vegyek egy navigációt! Főleg Budapesten fogom majd használni,de egyáltalán nem értek hozzá:/

Szerintetek milyet érdemes venni?Nem szeretnék túl sokat sem költeni rá,viszont mindenképpen használhatónak kell lennie pesten belül!

Kérlek segítsetek:) Köszönöm

#GPS #naigáció
2015. márc. 6. 18:02
 1/5 anonim válasza:
Vegyél egy közepes okostelefont (20-40e) mobilinternet előfizetéssel (havi 100 MB is elég ha másra nem használod) és telepítsd a Waze-t. Közösségi navi, a többi több több tízezer felhasználó adataiból látja a dugókat, lezárásokat, rendőröket stb. Menet közben újratervez ha nemsokára belefutnál valami csúnyaságba. Tapasztalataim szerint elég jól kiszámolja azt is, hogy megéri-e beállni az araszolásba, vagy gyorsabb a kerülőút. Évek óta használom, kiválóan működik.
2015. márc. 9. 09:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Itt egy nagyon jó vétel:

[link]

Ne foglalkozz telefonos megoldásokkal.

2015. márc. 9. 22:03
 3/5 A kérdező kommentje:

Telefon...hagyjuk már,megcsörren,azt már azt sem tudom hogy hol vagyok...

Ilyen Navont néztem,csak újonnan.Ma megyek venni egyet,valami ilyen kaliberüt!

Köszönöm a segítséget

2015. márc. 12. 11:59
 4/5 anonim válasza:

1. vezetés közben nem telefonálhatsz elvileg csak headszettel, tehát a kijelzőt látod

2. a waze beszélgetés közben is dumál :D

A "nem szeretnék rá túl sokat költeni" miatt optimális megoldás lett volna egyébként sztem!

2015. márc. 26. 19:53
 5/5 A kérdező kommentje:

Egy navon N 670 lett. 21000 ft volt,és tökéletesen működik.

Ha a telefon csörög,nem látod a kijelzőt!használom minden nap több órát,megoldhatatlan telefonnal...

2015. máj. 31. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!