Már vagy 2 éve vettem az ebay-en egy gps nyomkövetőt(ilyet: [link] de nem bírtam beüzemelni, mert a leírása azt írja, hogy vegyem fel a kapcsolataot a forgalmazóval, hogy regisztrálja az oldalon, mert így ha felmegyek az oldalra, ahol követni lehetne, nem lehet regisztrálni, de ő nem akar segíteni ebben, hogyan működik ez, valakinek nincs valami tapasztalata? A válaszokat előre is köszi!
Megnéztem a linket és nem igazán tudom hogy gondolod a követést, ennek működését.
Ehhez ismereteim szerint kell egy mobilszolgáltató és az ő rendszerét használva kapnád az adatokat mobiltelefonon keresztül.
Bár lehet máshogy van....
2014. okt. 25. 13:38
2/9 A kérdező kommentje:
Igen, telefonkártyát kell bele tenni, de ez meg is történt. De most hogyan tovább?
2014. okt. 25. 13:57
3/9 anonim válasza:
A kártya aktiválva van??
Kérdezd meg a szolgáltatót, mi a teendő, ennek részleteit nem tudom.
Akkor ez nyilván egy előfizetéses kártya.
2014. okt. 25. 14:01
4/9 A kérdező kommentje:
A kártya aktiválva van, nincs pin kódja. Eddig én is eljutottam, de hogyan tudom ezután behatárolni a helyet?
2014. okt. 25. 14:14
5/9 anonim válasza:
A készülék a leírtak szerint be van üzemelve?
Szabadban vagy, mert holdat a lakásodban nem fog találni?
Ezek be vannak állítva?
Olvasd el a használati utasítást, abban csak van valami..
2.8 Online lekérdezés: weboldal
2.9 Set APN parancs
2.10 Set szerver címe parancs
Lehet ehhez fix IP cím kell, ezt már nem tudom, csak sejtem...
2014. okt. 25. 14:35
6/9 anonim válasza:
Szerintem nem kell fix IP a nyomkövető oldaláról, hiszen a készülék valószínűleg HTTP kéréseket küldd a naplózó szerver felé, aminek ugye van fix címe.
2014. okt. 25. 15:12
7/9 A kérdező kommentje:
De milyen weboldal címét állítsam be?
2014. okt. 25. 15:41
8/9 anonim válasza:
Ezt találtam:
Hello,
Vásároltam egy GPS Tracker TK-103 típusu nyomkövetőt.
Szuperul müködik, minden OK vele. Kínából rendeltem, így a nyomkövetést egy kínai weboldalon keresztül tudom nyomon követni.
Mivel van saját serverem, igy érdekelne, hogy hogyan tudnám megoldani, hogy a saját serveremen tároljam a nyomkövető által küldött adatokat?
Hogy miért? Mert nemigazán értem a kínai nyelvet. Meg lehet jobb lenne ha csak én tudnám hogy mikor merre járok... :/
2014. okt. 25. 16:40
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, utána néztem ennek a traccar-os dolognak, szimpatikus, fel is telepítettem, a routeren port forwardingoltam is, de az eszközbe hogyan kell beállítani? Mert egy ilyet találtam, de ez nem akar működni, ebben a portot pl nem adom meg: #802#szerver neve#felhasználónév#jelszó#eszköz jelszava## ja és itt a traccar-os fiók felhasználónevét, jelszavát kell megadni? Előre is köszi a válaszokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!