Milyen GPS-t ajánlotok?
Figyelt kérdés
Olyan 30-35 ezer körül szeretnék venni egy GPS-t,de nem igazán vagyok otthon ebben a témában.Tudnátok ajánlani ebben az árkategóriában párat??
Ami fontos lenne:Teljes EU térkép és zene/videó lejátszás USB portról.
És lenne egy kérdésem,ha zenét akarok lejátszani vele akkor csak a GPS kis hangszóróin lehet hallgatni vagy valahogy meg lehet oldani,hogy az auto hangszóróiból jöjjön a hang?
2014. szept. 17. 18:11
11/12 anonim válasza:
A Wayteq tényleg jó de Bluepanthert is írhatnék vagy Lark-ot tökmindegy. Mivel napi 30-40 címre használtam ezeket éveken át ,pontosan tudom hogy amire ki vannak találva arra tökéletesek. Fel az Igo 8 fel rá a primo,vagy sygic ,akár 3-4 naviprogram egyszerre, aztán úgy hackelhetők ahogy nem szégyenlem és akkor frissítem számítógépes progi nélkül egy file bemásolásával, amikor van éppen 5 percem. Mindezt 20 ezer körüli összegért . Aki havonta bepötyög két címet annak minek Garmin? Ezt olyan Ipfone sznobériás szindrómának érzem .
12/12 anonim válasza:
Én meg olyan helyen dolgozom, ahol GPS-t adunk el, illetve javítunk. Sok éves tapasztalat mondatja velem, hogy csak Garminra szabad pénzt adni. Nekünk teljesen mindegy mit vesz a kedves vevő. De azt szeretjük, ha azért jön vissza, mert elégedett, s nem azért, mert gondja van a termékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!