Milyen GPS-t ajánlotok?
Olyan 30-35 ezer körül szeretnék venni egy GPS-t,de nem igazán vagyok otthon ebben a témában.Tudnátok ajánlani ebben az árkategóriában párat??
Ami fontos lenne:Teljes EU térkép és zene/videó lejátszás USB portról.
És lenne egy kérdésem,ha zenét akarok lejátszani vele akkor csak a GPS kis hangszóróin lehet hallgatni vagy valahogy meg lehet oldani,hogy az auto hangszóróiból jöjjön a hang?
"zene/videó lejátszás USB portról."
Ez azt hiszem nem fog menni, úgyhogy marad az eltévedés, és még videót se nézhetsz..
En nem is tudtam, hogy gyartanak GPS-t ami zenet jatszik meg mozit.
Vegyel egy iPhonet vagy mas okostelot. Az majd mozizik/zenet jatszik es meg a terkepet is mutatja majd mindig, csak olyan csomagra tessek elofizetni, amivel lehet boven netezni/roamingolni!
Sot, az ajfonnal hallgathatsz zenet es mikor a terkep megszolal, hogy 'balra', addig elhalkul a zene, dirigal a navi es utana szol tovabb a muzsika!
Jah, hogy csak 30-35 van ra?....Bocsi :(
"zene/videó lejátszás USB portról. "
Nem is tudtam, hogy ezt tudja 1 ájfon...
Megyek, veszek egyet.
Ha mégse, tarts vissza!
Kösz!
Center van, de nem biztos, hogy kellenek nekem így ezek a ficsőrök.
Mással is tudom magam szórakoztatni...
usb-s zenelejátszás felejtős, de egy egyszerű wayteq navit vegyél ,abban is van fm transzmitter amin átvihető a hang a rádióra,de kábelen is átmegy ha van aux csatlakozód a rádión.
Aztán arra olyan Igo-t töltesz netről amilyet akarsz az nem akadékoskodik és ingyen frissítheted a térképeket poikat copy -paste. 30 ezer alatt megvan. Én iparszerűen használom a gps-t ezek az olcsó wayteq navik nagyon jók és gyorsak.
Hm...
Ha ez így van,akkor mit csinál a szerviz?
Amúgy: utóbbi 2 évben 4 (820, 960)"járt" nálam, "elindítás" címszó alatt, mindegyikkel vidáman navigálnak, olykor "frissítik" a térképet,én nem is kellek hozzá már.
Nem csak Garmin, MIO (vannak nekem) létezik, bár "felsőbbrendűek"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!