Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Lehet laptopon keresztül...

Lehet laptopon keresztül wifit szórni?

Figyelt kérdés

Nem olyan rég kaptam 1android 4.1 es mobiltelefont (HTC Desire 200) és összesen 1gb internetem van és szeretnék rácsatlakozni a laptopomra,nem kell okvetlen wifivel jó lenne usb kábellel,mert valahogy azt is meglehet oldani,csak nem igazán tudom,hogy kell.Wifit csak ugy tudok laptopról szórni ha külön veszek 1 wifi anternát?

vagy eseleg valami programmal is kivitelezhető?

2013. szept. 7. 14:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Connectify

G.

2013. szept. 7. 14:28
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm :DDD
2013. szept. 7. 19:14
 3/3 anonim ***** válasza:
szükséges hozzá, hogy az adott wifi kártya is támogassa ezt, s ekkor már akár 8.1 alatt némi átkonfigurálással, és boot közbeni inditopultba rejtett parancssori utasítással is üzemelhet. De még mindig jobban jársz, ha veszel akciós 4-5ezres routert.. Nekem a laptopos hotspotom egy hét után csak úgy se szó se beszéd megállt.
2017. jan. 13. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!