Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan netezhetnék N95-ömről...

Hogyan netezhetnék N95-ömről laptopon keresztül?

Figyelt kérdés
Hogyan netezhetnék N95-ömről laptopon keresztül? Odáig eljutottam hogy látják egymást, de mikor böngésznék a telón, kiírja, hogy "Az átjáró nem válaszol" Nem tudom mit csinálok rosszul, mert már mindenféle megosztást engedélyeztem. Ha valaki tud segíteni akkor inkább előről kezdje. (a laptopban van wifi, és win7 van rajta)
2010. dec. 4. 01:55
 1/3 anonim ***** válasza:
routered is van? a net meg modemen keresztül jön, nem a laptopon át, ha nincs router nem fog menni...
2010. dec. 4. 02:36
 2/3 anonim ***** válasza:
nekem még 1 éve n95 8gb-m volt, és a wifi ruteren keresztűl lehetet böngészni.
2010. dec. 4. 03:57
 3/3 anonim ***** válasza:
A laptop ugyanúgy nem kell ehhez a dologhoz ,mint pl a porszívó. Jól írták ,egy wifis router kell neked.
2010. dec. 4. 06:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!