Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Wayteq 860 frissítését hogyan...

Wayteq 860 frissítését hogyan kell?

Figyelt kérdés

Van 1 wayteq típusú gps-em és men volt frissítve mióta meg lett véve.

Hogyan kell frissíteni? Mit kell hozzá letölteni?

Szerencsétlenségünkre tegnap használtuk és 3x ugyanoda vitt vissza ahonnan kiindultunk.

Tippeket ötleteket szeretnék.

2013. aug. 21. 12:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Csak illegálisan.
2013. aug. 21. 12:17
 2/11 anonim ***** válasza:

"Szerencsétlenségünkre tegnap használtuk és 3x ugyanoda vitt vissza ahonnan kiindultunk. "

Ilyet nem csinál, ez nem frissítés kérdése.

Először a program kezelését kéne megtanulni.

A friss térkép warez, ingyen nincs, ha mégis torrent...

2013. aug. 22. 11:53
 3/11 A kérdező kommentje:

Érdekes, hogy sose csinált ilyet, az hogy csak körbe körbe irányított már bocs de nem az én hibám évek óta használom és semmi baja nem volt eddig.Akárhányszor újraindítottam és újra beütöttem az úti célt akkor is ezt csinálta...

De azért köszi az oktatást :)

2013. aug. 23. 10:09
 4/11 anonim ***** válasza:

Akkor: amikor beütöd az uticélt, megcsinálja a tervezést, nézd meg (hívd le), hogy milyen útvonalon akart A-ból B-be jutni.

Ha az rendben van, akkor GOOOO... És arra akar mennei, azon az útvonalon végigvinni, mást nem tud, nem tehet....

Ellenőrizd így le, mit "talált" ki.

2013. aug. 23. 11:47
 5/11 A kérdező kommentje:

Minden alkalommal meg szoktam nézni az alternatívákat.

Hátha olyan úti célt ad ki ami megfelelő.

2013. aug. 24. 18:58
 6/11 anonim ***** válasza:

Bocsáss meg de nem értelek...

A Navigátor program az induló és cél cím (koordinátái) alapján megtervezi az utat. Az alternatívák kizárólag arról "szólnak", hogy milyen útvonalon közelítse meg a célt. (Kinál gyorsabbat, lassabbat, gazdaságosabbat stb.)

Minden alternatívánál a cél (és az indulási hely) ugyanaz, ezért nem értem....

"Hátha olyan úti célt ad ki ami megfelelő."

Mintha mégis valami gond lenne a kezeléssel...

2013. aug. 24. 22:11
 7/11 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy a legmegfelelőbb vagyis a legrövidebb út(adott útszakasz elkerülése miatt)
2013. aug. 27. 16:29
 8/11 A kérdező kommentje:
Ha pl. A-ból elakarok jutni B-be van 3 alternatíva akkor ezek közül választom ki hogy melyik legyen, ha az adott útszakaszban van olyan út amit el szeretnék kerülni akkor a "legmegfelelőbbet választom"
2013. aug. 27. 16:32
 9/11 anonim ***** válasza:

Kizárt (!!!) dolog, hogy a program által megtervezett, térképen Neked bemutatott (mert megtekintetted, mint mondod) és általad jóváhagyott start-cél helyett más útvonalat követtessen Veled. Más kérdés, ha elhagyod az általa javasolt útvonalat mit tesz.

Ha az újratervezés opció be van kapcsolva, akkor áttervezi az utat és visszavisz az eredetileg tervezettre.

Ha nincs bekapcsolva, akkor egy csík (egy színes vonal) formájában mutatja hol kéne menned és mutatja egy nyíl formájában hol vagy éppen, aztán találj oda vissza magad.

2013. aug. 27. 20:54
 10/11 anonim válasza:

Egyáltalán nem tartom kizártnak. Egy operációs rendszer alatt (többnyire valamilyen vindóz CE) fut a navigációs szoftver, valamilyen oknál fogva bármelyik meghibásodhat és képes varázslatos dolgokat művelni.

2013. szept. 7. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!