Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » WayteQ x960Bt navigáción...

WayteQ x960Bt navigáción miért szaggat a Primo?

Figyelt kérdés

Hali!

Nemrégiben vettem egy Wayteq x960 -at, ám nekem űgy tűnik mintha szaggatna a Primo rajta, kipróbáltam transmitterként is használni a GPS-t, ugyebár van benne FM Transmitter, illetve Primoba van beépített zenelejátszó, ám akkor mintha mégjobban szaggatna ha szól a zene. Pedig azt mondta mindenki hogy x960BT nagyon jó navi, megvagyok teljesen elégedve vele, de azért furcsállom hogy milyen tuti kis készülék és szaggat rajta egy iGO Primo 2.4 ?

Vélemények/ötletek?

2013. júl. 21. 13:53
 1/9 A kérdező kommentje:
Ráadásul se épület nincs bekapcsolva, se 3D látványosságok, se domborzat.. mégis szaggat :/
2013. júl. 21. 13:56
 2/9 Malaky válasza:
Tenyleg jo navi de nem Primoval. A Wayteq cuccok Sygic re vannak kalibralva es azzal szaggatasmentesen mukodnek. A primonak legalabb 256mb-ram kell es ajanlott az 1ghz processzor ami a 960-ban nincs meg. (osszehasonlitaskeppen a regi iphone-okon is szaggat a primo (3gs alatt es meg 4 en is egy picit mig felette zokkenomentesen fut). Mas ceg mas hardverek kellenek hozza. Remelem segitettem. Udv
2013. júl. 21. 15:20
 3/9 A kérdező kommentje:
Az komolyság.. Segítettél :/ Egy Wayteq x-tab 50nen gondolkodok, tudod 30 körül van szoftver nélkül, androidos.. Azt mondják az már egész jó. Szerinted?
2013. júl. 21. 17:42
 4/9 anonim ***** válasza:

Igen, a 960-on nekem is szaggatott a Primo. Idegesítő volt.

Inkább a "8-ast" raktam rá. Ezzel szépen repül...

2013. júl. 21. 23:05
 5/9 Malaky válasza:
Ugyan azt vettem edesapamnak karacsonyra. Tokeletesen fut rajta barmelyik GPS ami androidra irodott es eleg konnyen beszerezhetoek akar igy akar ugy (gondolom nem kell reszletezni :D)
2013. júl. 22. 12:46
 6/9 anonim ***** válasza:

Android??? De hát ez Windows alapú GPS!

Biztos, hogy ez a típus?

2013. júl. 22. 21:21
 7/9 A kérdező kommentje:
Malaky szerintem te a Wayteq x-Tab 50re gondoltál :) Mert az x960 az Windows CE oprendszert tartalmaz, egyébként x-tab 50be gondoljodom majd én is. Melóba még tabletnek is jó :) Időközbe am rájöttem h nem vészesen lassú a Primo, kipróbáltam élesbe kocsiba ott elmegy :) Mert én szimulációba próbáltam, lehet azért szaggatott..
2013. júl. 23. 07:59
 8/9 Malaky válasza:
Pontosan az XTab-ra gondoltam hiszen az elso valszt is en irtam neked de aztan irtad, hogy xtab 50-en gondolkoztal. Anno egy haza szamitastechnikai boltban dolgoztam amit nem reklamoznek itt es eleg sok GPS-t adtunk el s probaltuk minden szoftverrel felvertezni. Az iGo-t elmeletben a 960 jol viszi es nem sokkal tud kevesebbet mint a Primo. Ha nagyon szakadozna akkor azzal tegyel majd egy probat.
2013. júl. 23. 12:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Okés köszi, nincs bajom magával a szoftverrel csak én a próbát szimulációba néztem aztán ott nagyon szaggatottnak tünt, autóba kipróbáltuk ott is picit szaggat de elviselhető nem vészes.Köszönöm válaszod!
2013. júl. 24. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!