Tönkrement a GPS-em? Mi baja lehet?
Figyelt kérdés
Egy tomtom nevű gps-ről van szó.Sokáig nem volt használva,annyira le volt merülve,hogy be sem kapcsolt.Ráraktam a töltőre,kb.fél óra töltés után gondoltam bekapcsolom.Bejött a logó rendesen,meg zenélt is,utána viszont lefagyott.Folyamatosan világosszürkén világít a kijelző,de akármit nyomkodok rajta,nem reagál semmire.Már nagyon forró az egész cucc,mégsem tudom kikapcsolni,viszont fel sincs töltve az aksija tehát NEM ÉRTEM!Kérem segítsen valaki hogy mit tegyek.Szedjem szét?2013. aug. 2. 14:58
1/2 Kislaci-hu válasza:
Próbáld meg a hardver resetet! Ha tudsz angolul, akkor megtalálod a listában, hogy a készülékednél hogyan kell...
2/2 anonim válasza:
Valoban probalkozz a resettel. A bekapcsolo gombot nyomjad folyamatosan nekem bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!