Milyen navigációt vegyek? Gps
„Már miért lenne hulladék?? Próbáltad?”
Olyan helyen dolgozom, hogy alapfeltétel, hogy értsek hozzá. nem önös érdekből szorgalmazom a Garmint, mert látom, milyen cuccok vannak a szervizes kollégánál, milyen hibákkal.
Akkor nekem mindig szerencsém volt, pedig használtam keményen ezeket ,egész nap a fagyos vagy forró autóban vannak ide oda dobva ,a mostani "gagyitescos" Freebird is bírja a kiképzést, havernak a Bluepanthere is.Annyi hogy kb 2 év és az akku kapacitás nagyon lecsökken de akinek van egy kis műszaki érzéke szétszedi és forraszt bele egy mobiltelefon akkut, már ha fontos neki a gyalogos használat.Ja ,egyik Wayteq-emben cserélhető akku volt szét se kellett szedni hozzá...
Lehet azért van több rossz a nemgarminból mert jóval kevesebb Garmin tulajdonos van.Aki meg csak arra használja ,hogy havonta 3x odataláljon valahová amúgy meg a polcon pihen a kütyü annak szintén nem kell a drágaság szerintem.
Ami nekem nem vált be az a Cartrek nevű cucc volt abban behalt az érintőfólia ,utólag olvastam hogy lehet javítani, de addig már volt egy másik kütyüm.
Navon sem rossz.
Nekem pont tetszik a garmin cucca. összedugom, ráengedem a cuccot, kb 10 perc és kész vagyok.
Fagyás sosem volt, de tudom, hogy ha lenne bármi gond, azonnal javítanák.
Persze nem olyan "szép" a Garmin térképe mint az Igo, de kit érdekel. Pontos, megbízható, ingyenes. Aki nem ért annyira a géphez, az is tudja frissíteni
A szervizes kollégánál levő tíz készülékből 9 Navon, 1 Garmin. Utóbbi általában a felhasználó hibájából kerül javításra. Pl. leejtette. Wayteq és még egy rakat vas szervizelését már nem is vállaljuk, mert csak szívás van vele. Ha újból el romlik, az már a tulajdonos szemében a te bénaságod miatt lesz. Nagyon kevesen látják be, hogy bóvlit sóztak rá, vagy minden jó tanács ellenére rosszat vesz.
Tegnap is volt egy olyan ügyfelünk, aki most spórolt egyezer forintot. Hogy ez után a térképfrissítést csak lopással fogja tudni megoldani, vagy a nagyon sokat költ rá feleslegesen, az nem érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!