Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » LG Android telefonra kerékpáro...

LG Android telefonra kerékpáros GPS-t?

Figyelt kérdés
Tehát olyat, ami nem bonyolult, csak beleütöm, hova szeretnék tekerni, és odavisz. Ja, és ha lehet, beszéljen is. Az eddig kettőn, amit letöltöttem, nem igazán tudtam eligazodni.

2013. jún. 13. 09:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor nehéz lesz ha találnod. Egyik se komplikált egy alap értelmi képességekkel rendelkező embernek. Esetleg keres a telódra passzoló igo-t. Ha azt se birod használni akkor felejtsd el.
2013. jún. 13. 09:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Itt van például a B.iCycle nevű alkalmazás. Nézegetem, de nem találok benne olyan opciót, hogy "Route planning". LEtekert kilómétereket mutat, meg hogy mennyi kalóriát égettem, meg ilyenek.
2013. jún. 13. 10:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne hagyd magad lopott IGO-ra rábeszélni. Az IGO egyébként is autóra van kihegyezve.

Nézd meg ezt:

[link]

2013. jún. 14. 12:23
 4/5 A kérdező kommentje:
3: Köszi, de ez sajnos nem működne az enyémen (LG E-400-asom van), és nem is találtam meg ingyenesen letölthető formában.
2013. jún. 16. 07:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Dobd fel a Locus-t: [link]

és hozzaa turistautak.hu térképét. Tetszeni fog.

2013. jún. 20. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!