GPS kerestetik (részletek lent)! És mert a GyIK szoftvere így kiírni nem engedi:?
Szóval, geocaching.
Na most nekem kéne egy (akár ősrégi) modell, ami a következőt tudja: megmondja, hogy N(...) és E(...) mennyin vagyok.
Egyéb igény:nincs.
Milyen ilyesfajta (és még kapható) modellek vannak?
Ui.: kerestem, de nem találtam.
Ui.: térképszoftver és pixeles kijelző nem szükségeltetik, akár szegmenses kijelző is tökéletes!
Mire kell? Mert vehetsz egy sima GPS loggert, kulcstartó méretű is van, és PC-n kielemezheted a koordinátákat Google térképen.
Ha meg ott azonnal akarod, akkor egy androidos telefon is megteszi, a Google térkép is kiírja a térképen a pont koordinátáját.
Azért egy geoládára készült és egy autós GPS között van különbség, de 10e alatt kapsz sima autósat és ráteszel egy torrentről beszerzett térképet, programot. (Térkép tán nem is kell).
A gond csak az, hogy az autós nem bír 2 óránál többet (minek, az autóban van villany), egyébként használható.
(Vagy van itt a hátam mögött egy igen ritkán használt ETEN M800 mobiltelefon, az is tudja)
Annak viszont húzós az ára...
Van itt megtekintésre egy Dakota20, majdnem földhözverheted kibírja, verheti eső, vízbe rakhatod kibírja, akkuja 20 órát bír..
De az 65e Ft, kistestvére a Dakota10 is 35 körül van.
Más kategória.... De nézelődj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!