Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » GPS kerestetik (részletek...

GPS kerestetik (részletek lent)! És mert a GyIK szoftvere így kiírni nem engedi:?

Figyelt kérdés

Szóval, geocaching.

Na most nekem kéne egy (akár ősrégi) modell, ami a következőt tudja: megmondja, hogy N(...) és E(...) mennyin vagyok.

Egyéb igény:nincs.

Milyen ilyesfajta (és még kapható) modellek vannak?

Ui.: kerestem, de nem találtam.

Ui.: térképszoftver és pixeles kijelző nem szükségeltetik, akár szegmenses kijelző is tökéletes!

2013. máj. 23. 11:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Mire kell? Mert vehetsz egy sima GPS loggert, kulcstartó méretű is van, és PC-n kielemezheted a koordinátákat Google térképen.

Ha meg ott azonnal akarod, akkor egy androidos telefon is megteszi, a Google térkép is kiírja a térképen a pont koordinátáját.

2013. máj. 23. 12:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Offline kéne, hogy legyen(nincs ám mindenhol térerő), és nincs androidos teló. Geocaching -> azt hogy gondoltad utólagos meghatározással?... Szóval a koordinátám ott azonnal, helyben kell.
2013. máj. 23. 18:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Azért egy geoládára készült és egy autós GPS között van különbség, de 10e alatt kapsz sima autósat és ráteszel egy torrentről beszerzett térképet, programot. (Térkép tán nem is kell).

A gond csak az, hogy az autós nem bír 2 óránál többet (minek, az autóban van villany), egyébként használható.

(Vagy van itt a hátam mögött egy igen ritkán használt ETEN M800 mobiltelefon, az is tudja)

2013. máj. 25. 21:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Nekem tíz perc is elég lenne töltöttségileg. Úgyis nyomtatok térképet Google Earth-ról. Csak azért én mégis geocachingra tervezett GPS-t keresnék, azt hiszem.
2013. máj. 26. 08:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Annak viszont húzós az ára...

Van itt megtekintésre egy Dakota20, majdnem földhözverheted kibírja, verheti eső, vízbe rakhatod kibírja, akkuja 20 órát bír..

De az 65e Ft, kistestvére a Dakota10 is 35 körül van.

Más kategória.... De nézelődj...

2013. máj. 26. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!