Mennyire törékeny az iPhone 4 S? Részletek lent
Figyelt kérdés
Egyszer pl véletlen elejtem, akkor búcsút is mondhatok neki? Vagy azért annyira nem vészes a helyzet? Ti már ejtettétek el? Jó, nem akarom napi szinten földhöz csapdosni, de nem tudom, ha egyszer véletlenül kiesik a kezemből, akkor mi a helyzet. Vegyek inkább SGS2-őt?2013. máj. 20. 13:50
1/6 anonim válasza:
Minden a szerencsétől függ,hogy épp hogy esik le.
2/6 anonim válasza:
Ha csak megreped, akkor azt garanciában cseréli az Apple.
Az S2 is ugyanúgy törik nehogy azt hidd, hogy az kevésbé törékeny. Viszont annak csak az eleje fog törni a 4S-nek meg mindkét oldala. Hacsak nem veszel rá tokot.
Én 3.5 év alatt nem túl sokszor ejtettem le a telefonjaimat, egyik sem tört össze. Hozzáteszem, hogy nem is volt még péklapát telefonom amit nem lehet rendesen megfogni max 3.7-es kijezős.
3/6 A kérdező kommentje:
Akkor marad az iphone 4 s, olyan tokot szeretnék aminek csak az eleje nincs védve, a képernyője meg valami fólia. Vagy a Műbőrtok 3 oldalas jobb?
2013. máj. 20. 14:02
4/6 anonim válasza:
én csak a saját xperia x8 amról tudok nyilatkozni. igen sokat esett le, kőre, betonra, aszfaltra, vasra, kb minden hova. Ez eddig csak széthullott, tehát hátlap leesik, aksi ki.
Ha strapabíró telefont akarsz, xperia go.
5/6 A kérdező kommentje:
Nekem SonyEricsson Yendo -m van jelenleg, de nem tetszik a kép és a videó amit csinál, am meg én ezt mindenhol elejtettem, de semmi baja nem lett, viszont cserélnék
2013. máj. 20. 14:13
6/6 anonim válasza:
valóban szerencse kérdése. nekem esett már le az iPhone 4-em magasról 1-2x, de semmi baja nem lett, de célszerű bumpert vagy valami hasonlót használni vele. s2 is ugyanúgy meg tud repedni, ha úgy esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!