Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Milyen navigációs készüléket...

Milyen navigációs készüléket vagyok a páromnak q kamionban, és neten lehet rendelni? 28/Nő

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 04:20
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%
Manapság már nemigazán használnak navit, mert többnyire a telefonban vanminden, ami meg ugye mobilneten megy.
tegnapelőtt 05:13
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Van kulon kamionos navi
tegnapelőtt 05:43
 3/13 A kérdező kommentje:

Európa országaihoz kellene neki,ajándékba szeretnék neki venni egy jól átlátható készüléket, ami mutatja pl a szük alagutakat is,s frissíti mindig q térképet is magától.

Nem értek hozzá, de meglepetést szeretnék neki.Köszönöm.

tegnapelőtt 06:06
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy már most is használ valamit, és nincs rá szüksége? Speciális műszaki dolgot hozzá nem értőként ajándékba nem érdemes vásárolni. Egyébként okostelefon mellett tablet is használható, csak a szoftvertől függ, hogy miket mutat. Nem értek hozzá, de el tudom képzelni, hogy egyes céleszközök ezeknél jobban megfelelnek valamiért, bár ezek sem olcsóbbak, mint egy jobb mobil, vagy tablet, ahogy nézem.
tegnapelőtt 07:06
 5/13 A kérdező kommentje:

Márkát szeretnék kérni, olyat, ami rendszeresen frissíti a térképet, ami megbízható.

A

tegnapelőtt 08:03
 6/13 anonim ***** válasza:
Garmin
tegnapelőtt 09:05
 7/13 anonim ***** válasza:

Garmin vagy Tomtom.

De amúgy én sem javaslok ilyen ajándékot.

tegnapelőtt 11:44
 8/13 A kérdező kommentje:
Miért nem javasolsz ilyen ajándékot.
tegnapelőtt 12:23
 9/13 anonim ***** válasza:
Privát küldöm.
tegnapelőtt 15:11
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
tegnapelőtt 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!