Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Hogy működik ez a packeta...

Hogy működik ez a packeta átvételi pont?

Figyelt kérdés

Kérlek valami írja le nekem hogy hogy működik ez az egész.

Illetve ma reggel rendeltem,van rá esély hogy az holnap nap folyamán megérkezzen?

júl. 22. 10:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Átvételi pont alatt valami üzletet értesz, nem az automatát ugye?

Kapsz értesítést, hogy megjött a csomag, lesz benne egy kód, azt kell bediktálni az átvevő helyen, és alá kell írni egy kis papírt az átvételkor.

Ahol megrendelted, ott mutatta a lehetséges szállítási időd. Én pl. most Notinon rendeltem és egy hét alatt érkezne meg átvételi pontra, úgyhogy inkább futárral kértem.

júl. 22. 10:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem írták a visszajelzésben a kiszállítás várható idejét? Esély van, de nem biztos. Odamész, bemondod a neved, megkapod, aláírod. Ha nem automata. Abban az esetben a kapott kóddal kinyitod a fiókot.
júl. 22. 10:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy mikor adják át a futárnak, de arról is kapsz értesítést meg arról is amikor a futár leadta az átvételi ponton és igen kapsz egy kódot amivel át tudod venni. Packeta automatához meg mindenképp kell az applikáció is mert nincs rajta képernyő
júl. 22. 11:07
 4/4 Szervizmérnök úr ***** válasza:
79%
Packeta küld SMS és emailt is, hogy itt a csomag, jöhetsz érte, egy jelszóval együtt. Én egy üzletbe kértem, nem automatába.
júl. 22. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!