Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Miért különbözik a menetidő a...

Miért különbözik a menetidő a waze, és a google mapsnál?

Figyelt kérdés
jún. 12. 21:13
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
A waze pontosabban tudja az aktuális torlódást, forgalom változást stb.
jún. 12. 22:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert máshogy számolnak
jún. 12. 23:28
 3/7 anonim ***** válasza:
57%
A gmaps a többi közlekedő menetidejéből, sebességéből tippeli meg, hogy az adott útvonalat milyen sebességgel teszed meg, míg a waze a megengedett legnagyobb sebességgel számol, amit kiegészít a forgalmi torlódások miatti késéssel. Nekem legpontosabban a tomtom navi számol, az lekéri a többi közlekedő adatait, a forgalmi adatokat, de még a lakott terület és a körforgalom előtti lassítást és utána a gyorsítást is megbecsüli. teherautónál az nem kevés idő.
jún. 12. 23:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Indulj el időben, és nem lesz gondod a menetidővel.
jún. 13. 06:44
 5/7 anonim ***** válasza:
66%
Tapasztalataim szerint a Waze pontosabb, mert figyelembe veszi a saját vezetési szokásaidat is. A Google nekem mindig túl optimista vagy feltételezi, hogy mindig mindenhol a megengedett sebességgel megyek (autópályán nem szoktam 130-cal menni, csak 110-120-al)
jún. 13. 08:18
 6/7 anonim válasza:

Én a Google navigációra mindig raszamolok +50% menetidot. Pl ha azt írja, hogy fel óra az út a célig, az nekem úgyis 45 perc lesz. Parkolás kereséssel együtt kb.

Más navigációt még nem próbáltam. Ritkán vezetek ismeretlen célpontra (kb 2 hetente 1x), így ez a pontosság nekem elég.

jún. 14. 05:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Más térkép-adatbázist használnak és más algoritmus alapján számolják ki az útvonalat, menetidőt.
jún. 19. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!