Google mapson értékelek bármit, nem teszi nyilvánossá, mi lehet a gond?
Ez az értékelés a gugliban egy nagy kamu.
Ha nem tetszik valkinek az értékelésed, elkezd a guglinál hisztikézni, azok meg zárolják. Nekem már zároltak egy 3 csillagos értékelésemet is egy online shopnál, pedig korrektül leírtam, hogy reklamáció eseten a vissaztérítés 2 hétig tartott, ezért is adtam csak hármat.
Vagy volt egy asztalos, aki kijött felmérni, ajánlatot ígért, majd 4 hét múlva nekem kellett utána telefonálni, amire azt mondta, mivel mást is megkérdeztem, az ővé úgyis csak összehasonlításnak kellett volna, keressek mást. Erre kapott 1 csillagot meg ezt így leírtam, de ez már nem fért bele a google szabályzatába.
Illetve kértek be erről dokumentumot. Persze... személyes meg telefonos megbeszélésről. Ha meg felveszem a tudta nélkül, én szegek törvényt.
Innentől meg az egész google értékelés kamu, ha mindenkinek csak 4 meg 5 csillagja lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!