Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Google mapson értékelek...

Google mapson értékelek bármit, nem teszi nyilvánossá, mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Van olyan h fellebbezés, fellebbeztem, azt írta nekem hogy ki van írva, megnéztem, de akkor se nyilvános. Csináltam egy új mailt,azon is megpróbáltam, de ugyan ez...

#Google Maps #Mi a szar
jan. 5. 10:28
 1/5 anonim ***** válasza:
56%

Ez az értékelés a gugliban egy nagy kamu.

Ha nem tetszik valkinek az értékelésed, elkezd a guglinál hisztikézni, azok meg zárolják. Nekem már zároltak egy 3 csillagos értékelésemet is egy online shopnál, pedig korrektül leírtam, hogy reklamáció eseten a vissaztérítés 2 hétig tartott, ezért is adtam csak hármat.

Vagy volt egy asztalos, aki kijött felmérni, ajánlatot ígért, majd 4 hét múlva nekem kellett utána telefonálni, amire azt mondta, mivel mást is megkérdeztem, az ővé úgyis csak összehasonlításnak kellett volna, keressek mást. Erre kapott 1 csillagot meg ezt így leírtam, de ez már nem fért bele a google szabályzatába.

Illetve kértek be erről dokumentumot. Persze... személyes meg telefonos megbeszélésről. Ha meg felveszem a tudta nélkül, én szegek törvényt.

Innentől meg az egész google értékelés kamu, ha mindenkinek csak 4 meg 5 csillagja lehet.

jan. 5. 10:57
 2/5 anonim ***** válasza:
nem felelt meg a szabályzatuknak.
jan. 5. 14:13
 3/5 anonim ***** válasza:
2 vagy megfelelt, csak reklamáltak.
jan. 5. 14:15
 4/5 A kérdező kommentje:
És az 5 csillaggal mi bajuk? Az milyen irányelvnek mond ellen?
jan. 5. 23:32
 5/5 anonim ***** válasza:
kėrdezö na erre nem tudok vålaszolni hogy az 5 csillagos vėleményel mi a bajuk.
jan. 6. 05:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!