Waze miért nem számol a dugóval és ajánl nekem jobb útvonalat?
Figyelt kérdés
Múltkor utaztam az egyik rokonommal. Ő vezetett, be volt kapcsolva a Waze-ja és azt mutatta, hogy le kell mennünk az autópályáról, hogy kikerüljük a dugót.
Megnyitottam a saját telefonomon a Waze-t, mutatta a dugót és egyenesen bele vezetett. Nekem olyan időt mutatott utazási időnek, ami dugó/kerülő nélküli normál út ideje lett volna (2 óra), az övé a kerülő miatt többet (2,5 óra). Lementünk az övé szerint és látszódott, hogy nem is mozdul a sor az autópályán, tehát az enyém biztos baromságot írt.
Után ezen az úton ez még egyszer megismétlődött. Az enyém továbbra is azt mutatta, hogy irány bele a dugóba.
Mi lehet a hiba az én alkalmazásom beállításaival?
jan. 1. 18:25
2/9 anonim válasza:
Nem volt neted és csak a térkép alapján navigált forgalmi adatok nélkül.
3/9 A kérdező kommentje:
Korlátlan netem van, ami mindig be van kapcsolva :/
jan. 1. 19:47
4/9 anonim válasza:
Valami biztos nincs bekapcsolva. Pl a beállításokban a javasolt utaknál az értesítések a forgalmi változásokról.
5/9 A kérdező kommentje:
Be van kapcsolva, Beállítások - Általános - Javasolt utaknál mindkettő engedélyezve van. "Gyári" állapotban van az app, nem állítottam rajta semmit (max. az autópálya-matricát, ha azt be kellett állítani)
jan. 1. 20:03
6/9 anonim válasza:
Töröld le és telepítsd újra, az talán megoldja.
7/9 anonim válasza:
Szerintem itt az lehetett a bibi, hogy nem volt már az elején bekapcsolva a navigáció, és így nem kerülővel tervezte az utat. Lehet dugó szempontjából kell némi idő, hogy úgy tervezzen neked is kérdező.
8/9 anonim válasza:
Esetleg nem állítottad át a járműtípust taxira vagy motorra?
9/9 A kérdező kommentje:
Nem, magánra van állítva.
jan. 1. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!