Van olyan Navi eszköz amiben nincs belső akkumulátor?
A nap sugárzása és az magának az anyagnak fényelnyelése ellen nem tudsz mit tenni.
A fekete a legjobb fényelnyelő, egyúttal a legjobb meleggyüjtő.
Az én navimon van egy kartonból fél készült doboz, amit rá kell tenni, a külső felülete öntapadós alu szalag, mint a háztartási alufólia vagy mint az autóhoz a szélvédőre a fényvisszaverő.
Igen hatásos...
Navit nem használok, elég az okostelefon. Naprakészebb is mint a navi.
A titok nyitja hogy a légbefúvó rácsra applikálható telefontartót kell használni. Így a légkondi közvetlen a telefonra fújja a levegőt, a legnagyobb kánikulában is hideg volt a telefon, max fényerő, gyorstöltés, navi, zene, minden közben.
Úgy látom ez másnak is felmerült gond, bár az összes kézi navira szélvédőre rakható tappancsokat árulnak - nem is olcsón - de a napon ledobják magukat és ugyanúgy felforrósodnak. Személyautóról beszélek ahol ez a helyzet.
Ha kiveszem az aksit akkor külső tápról működik ?
És a tükörre szerelt menetrögzítők nem forrnak fel? Azokban is van egy kis aksi.
Mondom a lényeget: régi mobilomat kívánnám gpsnek vagy menetrögzítőnek használni. Sftverek vannak elég jók, csak hát oda kell rakni valahova a műszerfal tetejére, de oda meg rásüt a nap, és 1 óra után 70 fok és kampec. A légkondirács jó lenne, de a melegben nekem kell a hűvös levegő és ne takarja le semmi. A szélvédőre fújt légkondi nem elég hatásos és csak a fejem fájdul meg a huzattól.
Ja és aksi nélkül nem megy a telo.
Hová tegyem a telót, hogy ne forrósodjon fel (persze nyáron). Vagy fújjam meg egy kis ventilátorral? Hát ez nem igazán profi dolog lenne, oszt parkoláskor szintén nem működik.
Ötlet?
"És a tükörre szerelt menetrögzítők nem forrnak fel? Azokban is van egy kis aksi."
De, az akksisakban hamar tönkremennek. Ezért is csinálnak manapság már kondenzátoros kamerákat. Úgyis csak arra a fél percre kell még áram amíg elmenti az utolsó felvételt, a kondenzátort meg nem zavarja a hőség. Nekem is ilyen kamerám van, kint 40, bent szélvédő mögött 70 fokban is vígan elvan.
"A légkondirács jó lenne, de a melegben nekem kell a hűvös levegő"
Attól még hogy a telefon eltereli a levegőt, ugyanúgy hűti a levegőt. Egyébként sem egészséges pofába tolni a hideg levegőt, annak megfázás lesz a vége.
Igazad van, bár láttam már felpuffadt kondikat is.
Egyéb ötlet?
Köszi a gondolkodást és az infókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!