Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ha akkumulátor töltésre több...

Gallits Gábor CsabaPalple kérdése:

Ha akkumulátor töltésre több eszköz miatt szükséges melyik oldalra mehetek?

Figyelt kérdés
Nekem majdnem minden nap szükségem van kettő vagy több eszköz töltésére.
2021. jún. 6. 21:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem rosszból, neked lehet összeáll a kép a fejben, de ennek a kérdésnek nekifuthatnál mégegyszer, mert legalább 2-3 szót kihagytál, és kissé értelmetlen.
2021. jún. 6. 21:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a jobb oldalra mehetsz.
2021. jún. 6. 21:52
 3/8 anonim ***** válasza:

"Nekem majdnem minden nap szükségem van kettő vagy több eszköz töltésére."

Nekünk is. Két mobil, BT-headset, laptopok. Esténként feltesszük töltésre. Nem is értem mi a kérdés. Hol lehet töltőt venni? Vagy mi?

2021. jún. 6. 22:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,nekem minden bekapcsolva kell tartanom egy mobiltelefont,egy tablet-et és egy Dvd-lejátszót,de ehhez a háromhoz csak egy töltők van.
2021. jún. 7. 00:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
És ki, mi gátol meg, hogy vegyél még kettőt?
2021. jún. 7. 04:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Venned kell akkor még egy töltőt.
2021. jún. 7. 09:02
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

#4 megnézed mekkora a készülékek áramfelvétele, feszültsége, és ezek alapján választasz két töltőt? Hol? Leginkább valamelyik szaküzlet webáruházában. Gondolom USB csatlakozás van mindegyiken. Ha igen, akkor két 2000mA vagy 2A (ki milyen módon írja rá ugyanazt az értéket) terhelhetőségű USB töltő jó lesz erre a célra.

Ha beírod a google-ba, végtelen számú találat lesz. Ott rendeld meg, ahol bolt is van a webshop mögött, raktárkészlettel, és nem csak a múlt hét óta létezik a cég.

pár tipp: Media Markt, Extreme Digital, Bluechip, Tripont, Aqua Computer, 220volt...

2021. jún. 7. 09:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2021. jún. 10. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!