Remote kábel nem kapcsolja le az erősítőt miután kiveszem a kulcsot sem?
Figyelt kérdés
2006 focus mk2, ki cseréltem a gyári rádiót egy androidos eszközre, mindem működik tökéletesen, csak a mélynyomó erősitője nem kapcsol le. Remote kábelt bekötöttem az AMP CONT jegyzetű kék szálra.
Mi lehet a probléma? Átmenetileg fel raktam egy kapcsolót a remote szálra, így le tudom kapcsolni, csak félek hogy elfelejtem egyszer és reggel egy üres aksi vár majd.
Várom a tippeket, előre is köszönöm.
2023. febr. 10. 18:57
1/6 anonim válasza:
Igazság szerint a kék vezeték Antenna Control, bár attól még kapcsolhatna.
De ott van az ACC vezeték, ami a gyújtáskapcsolóról jön (Accessories).
Gyújtás állapotban ad pozitívot.
2/6 A kérdező kommentje:
Azt gyanítom, hogy azért nem kapcsol mert maga a navigáció soha sem kapcsol ki teljesen, van valami készenléti módja, mert mindig ahogy indítom a kocsit 2 másodperc alatt be kapcsol és folytatja ahol abba maradt. Nekem meg felelne egy olyan megoldás hogy csak akkor kapcsoljon az erősítő mikor 1-es pozícióban van a kulcs vagy akár mikor gyújtás alatt van. Mikor lesz időm neki állok és lemerem h az ACC cont le veszi e a feszültséget mikor nincs rajta a gyújtás. Köszönöm a tippet.
2023. febr. 10. 20:08
3/6 anonim válasza:
Nekem először egy szállra volt rákötve, ami adta az áramot, vagyis úgymond a jelet az erősítőnek hogy be/ki kapcsoljon, most vettem én is nemrég egy androidos navit és arra a kék szállra kötöttem rá, de nekem ahogy a kontaktot leveszem, megáll a navi is és az erősítő is kikapcsol. Próbáld meg a beállításokban a sleep módot, állitsd be 2 órára vagy teljesen kapcsold ki és akkor ki kellene kapcsolódjon teljesen az eszköz. Vagy két szálat meg kell majd cserélj mivel az egyik mindig áramot ad a navinak, így voltam a régi lejátszommal. Milyen androidos eszközöd van?
4/6 A kérdező kommentje:
En végül a narancs ignition szálra kötöttem az erősítőt is ami adja a jelet a navinak, hogy mikor jojjon ki stand by bol. le mertem multival, hogy melyik szál ad 10v+ jelet kulcs 1es pozíciójában, és ez megfelelőnek tűnt. Most működik tökéletesen, stand by-t kikapcsolás navi menüjében, de a kék szál úgy is adta a 11v-ot.
2023. febr. 18. 11:43
5/6 A kérdező kommentje:
Kikapcsoltam*
2023. febr. 18. 11:44
6/6 A kérdező kommentje:
2023. febr. 18. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!