Milyen GPS-t ajánlanátok nemzetközizésre furgonba?
Vannak a cél eszközök. Nem tudom HW -ben mennyire erősek, de egy jobb tabletnél gyengébbek. Térképek mennyire frissülnek...
Én a magam részéről egy tabletet javaslok a neked tetsző navigációval.
Mielőtt nekiesel nézz utána. PL tomTom -ot sokan szeretik, és/vagy használják. Van adnroidos verziója, iOS -es verziót nem tudom.
iPadMini vagy ha nagyobb kell akkor egy iPad. Internetet kell megoldani rájuk és kész. Goggle maps nek van offline funkciója is, bár akkor nincs trafik infó.
Cél eszközökkel az a baj hogy a térkép frissítés x és utána kínlódás van, másik hogy csak az a térkép megy rajta és pont. HW ben gyengébbek, tehát lassúak. Másra nem használható, bár ez kevésbé fontos.
iPad Mini gyors mint a villám, és olyan térképet használsz rajta amelyik iOS alatt elérhető. Androidos tablettel ugyan ez a helyzet. Egy megfelelő tartót kell neki venni. HW -en nem kéne spórolni és akkor nem nagyon fog akadozni ami menet közben zavaró lenne ha épp a legproblémásabb helyen megdöglik. iPad -en a GPS is elég jó. De szerintem lehet venni kiegészítő GPS antennákat, vagy egyebeket. Ha elfér én bevágnék simán egy 10' Tabletet és filmet is lehet rajta nézni meg mindent is. Másik előnye hogy ugyan olyan rendszerű telefon esetén ha baj van a Tablettel a Telefon emlékszik mindenre is. Ha kicsi is de megy rajta minden mint backup.
Cél eszközbe az éppen elégséges HW -t pakolják bele csak. Egyéb funkciói meg dísznek vannak csak. Persze kinek a pap kinek a papné.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!