Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Milyen GPS-t ajánlanátok...

Milyen GPS-t ajánlanátok nemzetközizésre furgonba?

Figyelt kérdés
Csak ne Google mapset és okostelefont mondjatok mert akkor megőrülök, hanem rendes kézzel fogható GPS-t, gyengébbek kedvéért más néven "navigáció"!
2022. szept. 6. 21:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Mi a baj a Google maps-el? Folyamatosan frissül. Sokszor szivatott meg a GPS. Ha olyan helyre megyek mindig megnézem az útvonalat Google maps-en is.
2022. szept. 6. 21:45
 2/13 A kérdező kommentje:

Mert a GPS-t szoktam meg.

Most egy WayteQ navigációt használok, rajta az IGO térképpel. Sosem volt vele semmi bajom, de már újat szeretnék venni mert a display haldoklik.

2022. szept. 6. 21:50
 3/13 anonim ***** válasza:
2022. szept. 6. 21:50
 4/13 A kérdező kommentje:

3: Mire ezt a sok videót átnézem, addigra pszichológushoz kerülök.

Nekem ehhez nincs türelmem! :P

2022. szept. 6. 21:56
 5/13 anonim ***** válasza:
71%
Igen, tudom, elolvastam a kérdésed, de a waze-tól jelenleg nincs jobb. Valós időben figyeli a forgalmat, a dugókat elkerüli ha van rá lehetőség, figyelmeztet rendőr, sebességmérés, úton folyó munka, elütött állat az úton vagy egyéb veszély esetén.
2022. szept. 6. 22:00
 6/13 anonim ***** válasza:
79%
Ausztriában mentem Mallnitzba. GPS vitt. Közben néztem a telón a Google maps-et. Nézem a GPS szerint még 15 km, Google szerint 170km.Aha! Csakhogy vonattal lehetett volna átmenni a hegyeken. Igy kerültem 170km-t. Ha a Google maps-ra hallgatok nem szivatom meg magam. Regensburg. Útépítés. GPS leakart vinni Passauba főúton. Google 15 km múlva visszavitt a pályára. Ezért, ha olyan helyre megyek, városon belül Google. Folyamatosan frissül.
2022. szept. 6. 22:01
 7/13 A kérdező kommentje:
5: Értem. Na de a Waze hogy müködjön, állandó netre van szükség?
2022. szept. 6. 22:06
 8/13 anonim ***** válasza:
82%
#7 igen, de nullához közeli adatforgalmat generál. Amikor még nem volt EU-s roaming akkor is csak centeket fizettem érte a külföldi utakon. Most meg benne van az előfizetésben az EU-s adatforgalom is.
2022. szept. 6. 22:15
 9/13 A kérdező kommentje:
8: Értem, köszi! :)
2022. szept. 6. 22:23
 10/13 anonim ***** válasza:
81%
Google maps. A kollégák iGo-val rendszeresen belekeveredtek valami dugóba, míg én fél óra, egy óra nyereséggel navigáltam hozzájuk képest. Szeretem amikor bemondja hogy módosultak az útvonal adatok, és bedob egy alternatív lehetőséget. Eddig mindig bejött.
2022. szept. 7. 00:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!