A telefon miért veszti el a GPS jelet?
A telefonom valamiért folyamatossan elveszti a gps jelet. Eltelik pár perc akkor megtalál, megint eltelik pár perc elveszít...és ez így megy végig.
Telefon: Galaxy A50
Csinálj egy gyári visszaállítást, vagy takaríts le mindent ami nem kell. Nekem a waze-t pl teljesen megkeverte a spotify-vel való csatlakozás,és olyankor gyakran mutatta,hogy az úttal párhuzamosan,de messze lévő földúton haladok.
Amúgy az a telefon egy hulladék. 3 évig szenvedtem vele, vacak térerőben,kamerában, újlenyomatolvasóban stb. Nem sitattam meg mikor 2 hete pofára esett
Ezt próbáld ki, segít stabilizálni a gps adatfolyamot (meg van még 1-2 trükkje)
És persze az sem mindegy, amit a négyes írt.
Telepítsd a GPS test appot, ott láthatod a vett holdak számát, azok erősségét (vételi térerejét) és földrajzi irányát.
Láthatod honnan jobban árnyékolt vagy kedvező a vétel.
Kocsiból kiszállva láthatod mennyit árnyékol a kocsiszekrény, tehát hogy alapvetően jó-e a telefon GPS vevője.
Sok autóban hővisszaverő réteg van az üvegen és nem csak a hőt veri vissza.
Én így nézelődnék tovább.
És ne adj WiFi lehetőséget, mert igaz, hogy segít, de nincs útközben, és, most csak a GPS vételre vagy kíváncsi mankók nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!