Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Üdv! A googogle maps...

Üdv! A googogle maps mekkorát tévedhet? Feleségem állítja hogy nem járt egy bizonyos helyen egyszer, egy másik helyen meg 11szer. A google maps szerint pedig ott volt. Ez megtörténhet? Ez 2019ben történt Romániában.

Figyelt kérdés
2022. júl. 10. 20:32
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
80%

Nyíregyháza melletti faluban nekem rendszeresen Balatonboglárt szokott írni pár percig, szóval tud nagyot tévedni.

Ámde ha nem csak egy pontot regisztrált a Google, hanem konkrétan az idővonalon látszik az útvonal, akkor az már nem tévedés: az asszony félredug.

2022. júl. 11. 09:45
 22/24 anonim ***** válasza:
86%
Nekem Tűpontosan írja a helyelőzményeket. Sőt a piros pontokra kattintva kiírja az intézmény nevét,vagy az üzletet vagy az éttermet. Félelmetes,mennyire figyel és tudja,hogy merre járunk.
2022. júl. 16. 22:16
 23/24 anonim ***** válasza:
67%
GPS néhány méternél többet nem téved. Ha nem talál éppen jelet, akkor lehet nagyobb ugrás, de nem kilométeres nagyságrendű. Ameddig nincsen GPS jel, addig a legutolsó ismert pozíciót mutatja... Viszont ha nem GPS-t használ, akkor IP cím alapján mutathat téves települést, főleg ha mobilnetet használ. De ekkor ugye nincs útvonal, nincs nyomkövetés, csak településadat, amelyikhez az IP cím éppen hozzá van rendelve.
2022. júl. 17. 16:40
 24/24 anonim ***** válasza:
80%
22-es vagyok. Azért kiderítetted, hogy kik a házak tulajdonosai?
2022. júl. 18. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!