Miért nem követ a gps?
Te meg kérdezni sem vagy képes..
Nehogy eláruld már hogy milyen navigációs programot használsz, mert még valaki segíteni is tudna.
"Mi lkehet a baja?"
"Nincs mobilinternet"
Meg is válaszoltad magadnak. Forgalom is azért nincs, mert kellene hoozzá a net.
Amit te szeretnél az csak online müködik .
Vagy használsz mobilnetet vagy elég egy meg azzal amit most tud a navigáciod.
Hát igen,ha nincs net akkor a g.maps indításkor megtervezi az útvonalat memóriájában tárolt letöltött térkép alapján,ha letérsz róla nincs "újratervezés",magadtól vissza kell találnod arra az útvonalra és akkor onnan folytatja.Vagy félreállsz,kitörlöd az útvonalat és újratervezteted arról a pontról.
Esetleg rátöltesz valami offline navigációt pl.Igo és az net nélkül is tud újratervezni.
a google maps sajnos ilyen szar
Ezt a dolgot már én is tapasztaltam
offline módban hiába van letöltve a térkép, hiába tervezi meg, és még mutatja is én merre megyek, de ha letérek a megtervezett utról szarik rá
Online ba jobban müködik
Elviekben offlineban is kéne neki
De sajnos ez ilyen szar
Én pl ha külföldre megyek sose az okostelefonra hagyatkozom, van egy jó kis garmin gps em az sosem hagyott cserben
6 os és 7-es köszönöm hogy végre kaptam normális választ!
Akkor nem nálam van a hiba a google maps szimplán szivatja az offline térképeseket XDD Köszi nektek a többiek meg leszippanthatják a túrós bilbult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!