Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Miért nem követ a gps?

Miért nem követ a gps?

Figyelt kérdés
Nincs mobilinternet ezen a xiamoi redmi 8-on vagy min, offline szeretnék GPS-ezni de arra sem képes hogy kövesse az útvonalat. Beirom a célállomást és hogy tarzkodási helyem, oké rendben, kiadja az útvonalat persze forgalom nélkül. Na de ha nem ott kanyarodok le hanem 1 utcával arrébb akkor nem reagál semmit, nem mondja hogy a következő utcánál balra vagy jobbra egyszerüen lejövök a térképről és szürke az egész, ez hallatlan. Mi lkehet a baja? Köszi
2022. jún. 28. 17:16
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Gondolom olyan navigációt használsz, amit online navigálásra terveztek.
2022. jún. 28. 17:29
 2/10 anonim ***** válasza:
79%

Te meg kérdezni sem vagy képes..

Nehogy eláruld már hogy milyen navigációs programot használsz, mert még valaki segíteni is tudna.

2022. jún. 28. 17:39
 3/10 anonim ***** válasza:
google maps?
2022. jún. 28. 17:56
 4/10 anonim ***** válasza:
81%

"Mi lkehet a baja?"

"Nincs mobilinternet"

Meg is válaszoltad magadnak. Forgalom is azért nincs, mert kellene hoozzá a net.

2022. jún. 28. 18:02
 5/10 anonim ***** válasza:

Amit te szeretnél az csak online müködik .

Vagy használsz mobilnetet vagy elég egy meg azzal amit most tud a navigáciod.

2022. jún. 28. 18:52
 6/10 anonim ***** válasza:

Hát igen,ha nincs net akkor a g.maps indításkor megtervezi az útvonalat memóriájában tárolt letöltött térkép alapján,ha letérsz róla nincs "újratervezés",magadtól vissza kell találnod arra az útvonalra és akkor onnan folytatja.Vagy félreállsz,kitörlöd az útvonalat és újratervezteted arról a pontról.

Esetleg rátöltesz valami offline navigációt pl.Igo és az net nélkül is tud újratervezni.

2022. jún. 28. 19:27
 7/10 anonim ***** válasza:
23%

a google maps sajnos ilyen szar

Ezt a dolgot már én is tapasztaltam

offline módban hiába van letöltve a térkép, hiába tervezi meg, és még mutatja is én merre megyek, de ha letérek a megtervezett utról szarik rá

Online ba jobban müködik

Elviekben offlineban is kéne neki

De sajnos ez ilyen szar

Én pl ha külföldre megyek sose az okostelefonra hagyatkozom, van egy jó kis garmin gps em az sosem hagyott cserben

2022. jún. 28. 20:05
 8/10 A kérdező kommentje:

6 os és 7-es köszönöm hogy végre kaptam normális választ!

Akkor nem nálam van a hiba a google maps szimplán szivatja az offline térképeseket XDD Köszi nektek a többiek meg leszippanthatják a túrós bilbult

2022. jún. 28. 21:37
 9/10 anonim ***** válasza:
41%
Én meg akkor köszönöm a lepontozást. Úgy látszik, hogy téged csak az érdekelt, hogy valaki szidja a Google Maps-et. Pedig én sem írtam mást, mint hogy nem megfelelő szoftvert használsz a célra.
2022. jún. 28. 21:41
 10/10 A kérdező kommentje:
6-7 est felpontoztam, nem le.
2022. jún. 29. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!