Mièrt melegszik a akkumulátor?
Figyelt kérdés
Van egy DC motorom (nem az a legkisebb amit az olcsó rc autókba raknak hanem annàl egy kicsivel nagyobb)raktam rà egy kissebb ventinlàtor propellert ès egy darab 3.7v-os akkumlàtor cellàrol üzemeltetem.De az a baly,hogy az akkumulátor 10perc utàn nagyon forró,ez mièrt lehet?2022. jún. 24. 19:47
1/5 anonim válasza:
Túl van terhelve az akksi, szóval szerezz nagyobb kapacitásút, vagy ellenálláson keresztül tápláld a motort.
2/5 anonim válasza:
Az a baly, hogy igy látatlanba, a motor és az akkumulátor pontos típusának, feszültségének, áramának ismerete nélkül nem tudunk mit mondani. Mondly el mindent az alkatrészekről és ha lehet fényképezd le őket nekünk, kössz!
3/5 A kérdező kommentje:
Hogy tudom az alkatrèszeket beküldeni ide?
2022. jún. 25. 06:40
4/5 anonim válasza:
Lefényképezed - normálisan, olvashatóan, élesen, nem topmán, homályosan sötéten, aztán feltöltöd ide: [link] És a linkeket berakot a hozzászólásodba.
5/5 A kérdező kommentje:
FST 18650-2600mAh CAP : 2600mAh VOL : 3.7V / 4.2v 6L32415 5650 made in china(ez az akkumulátor) a motoron nem ír semmit.Mèg van rajta egy dióda asszem ez az P6KE30A
2022. jún. 25. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!