Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mièrt melegszik a akkumulátor?

Mièrt melegszik a akkumulátor?

Figyelt kérdés
Van egy DC motorom (nem az a legkisebb amit az olcsó rc autókba raknak hanem annàl egy kicsivel nagyobb)raktam rà egy kissebb ventinlàtor propellert ès egy darab 3.7v-os akkumlàtor cellàrol üzemeltetem.De az a baly,hogy az akkumulátor 10perc utàn nagyon forró,ez mièrt lehet?
2022. jún. 24. 19:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Túl van terhelve az akksi, szóval szerezz nagyobb kapacitásút, vagy ellenálláson keresztül tápláld a motort.
2022. jún. 24. 20:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Az a baly, hogy igy látatlanba, a motor és az akkumulátor pontos típusának, feszültségének, áramának ismerete nélkül nem tudunk mit mondani. Mondly el mindent az alkatrészekről és ha lehet fényképezd le őket nekünk, kössz!
2022. jún. 24. 20:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Hogy tudom az alkatrèszeket beküldeni ide?
2022. jún. 25. 06:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Lefényképezed - normálisan, olvashatóan, élesen, nem topmán, homályosan sötéten, aztán feltöltöd ide: [link] És a linkeket berakot a hozzászólásodba.
2022. jún. 25. 07:24
 5/5 A kérdező kommentje:
FST 18650-2600mAh CAP : 2600mAh VOL : 3.7V / 4.2v 6L32415 5650 made in china(ez az akkumulátor) a motoron nem ír semmit.Mèg van rajta egy dióda asszem ez az P6KE30A
2022. jún. 25. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!