Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Ablakra tehető Google Maps-es...

Ablakra tehető Google Maps-es GPS?

Figyelt kérdés
GPS, amit fel tudok cummantani az ablakra, és Google Maps fut rajta, amire lehetőleg frissítések is jönnek.
2021. okt. 5. 11:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%

Tapadókorongos telefontartó +

telefon, rajta a google maps alkalmazással.

A térképeket le lehet tölteni offline használatra így a mobilnet sem fogy gyorsan, illetve a google rendszeresen frissíti a térképeit

2021. okt. 5. 11:24
 2/12 A kérdező kommentje:
Nekem azért kellene, hogy a telefonomon fusson a Waze, így össze tudnám őket hasonlítani.
2021. okt. 5. 11:43
 3/12 anonim ***** válasza:
85%

Vegyél egy másik telefont. használtat, nem kell hogy jó legyen az akkuja sem, úgyis be lesz dugva állandóan.

Mehet rá a google maps, meg valami openstreetmas-ot használó app is. osmandmaps, vagy guru maps

2021. okt. 5. 11:59
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

ja a wazeról akartam még írni

a google áll a hátterében, tehát amit a gogli mapsban látsz azt látod a wazen is ugyanis egyazon adatbázis van mögöttük. Csak ezért felesleges másik gps-t venni.

2021. okt. 5. 12:01
 5/12 A kérdező kommentje:
A Google Maps nem mutat sebességet, nem mutatja a traffikat. A Waze a felhasználókra hagyatkozik, amíg a Google kizárólag a többi eszközre, és műholdakra. Tudom, hogy mind a kettő a guglié, de teljesen másak.
2021. okt. 5. 12:04
 6/12 anonim ***** válasza:
57%
Google Maps mutat sebességet ,sőt waze történéseket is mutatja.
2021. okt. 5. 12:51
 7/12 anonim ***** válasza:
61%

"A Google Maps nem mutat sebességet,"

Akkor ideje lenne bekapcsolnod.

[link]

"nem mutatja a traffikat."

[link]

"A Waze a felhasználókra hagyatkozik, amíg a Google kizárólag a többi eszközre, és műholdakra. "

Aha, értem. De ha a felhasználók nem játszanak, akkor ezek mire jók?

[link]

2021. okt. 5. 15:25
 8/12 anonim ***** válasza:
56%
Hiába dolgoznak egy adatbázisból, a Waze nekem teljesen agyament útvonalszakaszokat képes beadni. Például a múltkor azt javasolta egy körforgalomnál, hogy menjek el balra, majd egy betorkolló kis csepőke útnál forduljak vissza és újra be a körforgalomba, ezúttal ki a jó kijáraton... És nem, nem a közösségi vagy forgalmi adatok miatt, mert offline módban használom a telefonomat. Nincs adategyenlegem.
2021. okt. 6. 01:43
 9/12 A kérdező kommentje:
Valószínűleg pont azért, mert offlineban használod. Lehet, útfelújítás volt, amikor scannelték a szakaszt, s azért vitt rossz irányba.
2021. okt. 6. 14:59
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Évtizedek óta nem volt ott útmunkálat. :) Meg ha azonos adatbázis van alatta, akkor a Google Térkép is megkergült volna. Sokkal valószínűbb, hogy egyszerűen más az algoritmus, amit a tervező használ.
2021. okt. 6. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!