Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Mi lehet elrontva a Waze...

Mi lehet elrontva a Waze beállításaiban, hogy így tervez?

Figyelt kérdés

Egy ponton fogta, levitt a főútról idióta kisutcákba, majd kb 2 km-el arrébb visszavitt. Ha most megterveztetem vele az utat, azon a ponton ugyanúgy navigál.

Kipróbálható: Borsodivánka->Tiszafüred vonalon Poroszló előtt visz le a főútról, és az Ökocentrummal szemben visz vissza, pedig semmi baj nem lenne a főúttal.

2021. ápr. 26. 11:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Persze, ezt nyilván értem, de egy olyan útvonalról beszélünk, ahol 150km-t tettem meg a célig, és ezen az egy ponton tervez hülyeséget. Feltételezném, egy navigációs alkalmazásnak nem azt kéne nézni, hogy milyen módon tudok bármilyen körülményen közt eljutni A-ból B-be, hanem azt, hogy elsődlegesként kezelje a főutat a kisutcákkal szemben, és csak akkor térítsen le, ha jelentős különbség érzékelhető, vagy baleset történt.
2021. ápr. 26. 13:25
 12/13 Koplárovics Béci ***** válasza:
47%
A Waze nem ilyen. Hogy sajnos vagy szerencsére, az egyéni elbírálás kérdése :) És sajnos nem sok választási lehetőség van az útvonaltervezésével kapcsolatban, ami van, az meg szerintem nem javít ezen a tervezésen.
2021. ápr. 26. 13:30
 13/13 A kérdező kommentje:

Egy IGO-féle navigációs alkalmazásban be lehet állítani, milyen módon tervezzen. Sosem értettem, hogy ezeknél miért nincs ilyen lehetőség. Sem a Google Maps-nél, sem a Waze-nál, pedig gyakorlatilag csak ez hiányozna belőlük (legalábbis számomra) :D Mondjuk most beugrott, hogy a Waze tervezésével már korábban is volt problémám, mert beállítottam, hogy van pályamatricám, és onnantól minden áron pályán akart vinni, akkor is, ha az a főúttal szemben logikátlannak tűnt. És alternatívaként sem tudtam más módszert kiválasztani.

Érdekes, hogy a Google tulajdona a Waze is, de teljesen eltérő módon működnek, mert a Google tervezésével még sosem volt problémám, és a kérdésbe írt útvonalat is normálisan tervezi meg.

2021. ápr. 27. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!