Mi lehet elrontva a Waze beállításaiban, hogy így tervez?
Egy ponton fogta, levitt a főútról idióta kisutcákba, majd kb 2 km-el arrébb visszavitt. Ha most megterveztetem vele az utat, azon a ponton ugyanúgy navigál.
Kipróbálható: Borsodivánka->Tiszafüred vonalon Poroszló előtt visz le a főútról, és az Ökocentrummal szemben visz vissza, pedig semmi baj nem lenne a főúttal.
Egy IGO-féle navigációs alkalmazásban be lehet állítani, milyen módon tervezzen. Sosem értettem, hogy ezeknél miért nincs ilyen lehetőség. Sem a Google Maps-nél, sem a Waze-nál, pedig gyakorlatilag csak ez hiányozna belőlük (legalábbis számomra) :D Mondjuk most beugrott, hogy a Waze tervezésével már korábban is volt problémám, mert beállítottam, hogy van pályamatricám, és onnantól minden áron pályán akart vinni, akkor is, ha az a főúttal szemben logikátlannak tűnt. És alternatívaként sem tudtam más módszert kiválasztani.
Érdekes, hogy a Google tulajdona a Waze is, de teljesen eltérő módon működnek, mert a Google tervezésével még sosem volt problémám, és a kérdésbe írt útvonalat is normálisan tervezi meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!