Mi lehet elrontva a Waze beállításaiban, hogy így tervez?
Egy ponton fogta, levitt a főútról idióta kisutcákba, majd kb 2 km-el arrébb visszavitt. Ha most megterveztetem vele az utat, azon a ponton ugyanúgy navigál.
Kipróbálható: Borsodivánka->Tiszafüred vonalon Poroszló előtt visz le a főútról, és az Ökocentrummal szemben visz vissza, pedig semmi baj nem lenne a főúttal.
#1: tehát akkor nem érdekelt, hogy ki is próbálhatod a tervezést :D Borsodivánka és Poroszló között a 3301-es főút van, a 33-as teljesen másik irány.
#2: nincs és nem is volt semmi gebasz. Visszafelé nem követtem a navigációt, simán tudtam közlekedni a főúton, és a Google Maps is jól tervez.
Wazeval már én is jártam így (ismertem az utat), mentem a főúton, erre egy faluban le akart vinni egy utcába, aztán alig 100-150 méter múlva vissza. Nem tudom mitől lehetett, sem előtte, sem azóta nem csinálta ezt az útvonalon. Én arra tudok tippelni csak, hogy beragad valamilyen útinfó az adott területen, aztán azért visz el másfele.
Azóta a ismeretlen úton megyek, kézzel mindig végig szoktam menni a térképen indulás előtt.
#4: én is csak erre tudok gondolni, de azért ez elég súlyos probléma, főleg, ha olyan területen megyek, ahol nem ismerem az utat, és mondjuk megbízok a navigációban, hogy azért fordít le, mert tud valamit, amit én nem.
#5: a kíváncsiság kedvéért megnéztem, mi a különbség a 2 útvonal között.
Főúton: 2,1km - 3 perc
Amerre vitt: 1,4km - 2 perc
Csak míg a főúton van 1 kanyar, addig a mellékúton van 3. De ilyen csekély eltérésnél mégis csak a főutat kéne előnyben részesítenie...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!