DJI Mavic Mini felhasználók: ti milyen magasra/távolra meritek elreptetni a drónotokat?
Van a facebookon egy Mavic Minis csoport, lépjbe, látsz ott majd csuda dolgokat :D
Én 2 km-re elküldtem egy olyan helyen ahol ismerem a terepet. Ha leesik biztosan megtaláljam :D A magasságot meg megpróbáltam a maxot amit enged, ez 500 méter. Ezt is gond nélkül bírta. Kemény kis dög ez!
Az RTH beállításokat tanulmányozd át és próbálgasd, hogy mi történik jelvesztés esetén, így tapasztalod meg a gép határait. Nagyon sok próbálkozás, gyakorlás kell ahhoz, hogy bátran, biztonságosan tudjon az ember repülni.
Hát nem is aznap mertem kipróbálni amikor a futár meghozta - első drónom volt... :D
Kellett hozzá fél év és sok óra és km repülés
Sokat kell gyakorolni, repülni hogy legyen rutin.
Illetve agyban ott kell lenni, hogy mikor mit csinálsz, miért csinálod, annak a mozdulatnak amit csinálsz mi lesz a következménye, stb.
Javaslom, hogy ismerős környéken gyakorolj, ahol minden tereptárgyat, oszlopot, fát, villanydrótot ismersz.
Ha 5gHz-re állítod akkor stabilabb a kapcsolat, viszon 400-500 méteren elveszíti a kapcsolatot
2,4-en sokkal távolabbra elmegy, de gyengébb a kapcsolat.
Amikor eltűnik az élőkép akkor még nem szakadt meg a kapcsolat! Ilyenkor a drónt még tudod irányítani. Én elszoktam kezdeni emelni és általában visszaáll a kapcsolat.
Az antennák állása fontos! mindig a lapjával legyen a drón felé, ne a csúcsával!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!