Egy érintős autórádió/navigáció fogyaszt áramot amikor teljesen. Le van állítva az autó?
"Nem gondolnám már hogy a fejegység csinálja, de ma megint lemerült teljesen."
Miért, lekötötted?
Ha nem, azért arra sem árt gondolni, ahogy említettem: normális esetben nem meríti le.
De nem véletlenül utaltam arra is, hogy mérni kellene, mert mi van, ha ez egy "nem normális" eszköz?
# 14
Igen, ha valaki olyan hülye, hogy bekapcsolva felejti (velem is előfordult, mint említettem).
De nem hinném, hogy a kérdező bekapcsolva felejtette és utána csodálkozna (mint ahogy én sem csodálkoztam).
Megírtam már, hogy a gyújtásfüggő 12 V bekötése csak abban segít, hogy ne tudd bekapcsolva felejteni.
Bárki nyugodtan kötheti állandó 12 V-ra is az autórádiót, hiszen magam is úgy használtam, nagyon sokáig egy korábbi példányt.
Csak annyi, hogy akkor manuálisan kell kikapcsolgatni. Előnye meg annyi, hogy álló motornál is lehet rádiót hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!