Ez garanciális problémának számít? Mi a teendő ilyenkor?
Van egy motoros gps-em Navitel G550 névre hallgat.
Olyan hibát produkált (illetve produkál) hogy ha egy távolabbi címet írtam be pl 300km-re akartam menni ilyen esetben nem működik jól "megbolondul" stb de ha csak max 150 km-re lévő helyet írok be akkor nincs ilyen gondja. Mivel garanciális ezért elküldtem. Majd visszaadták azzal hogy "a tesztút során a készülék működésében nem találtak hibát." vagy valami ilyesmit.
Persze én tudom hogy rossz...de ilyenkor mit lehet tenni ha szerintük meg nincsen semmi baja?
Közben megtaláltam mit írtak pontosan:
"A beküldött készülék alapos bevizsgálás alá volt téve, a hiba orvoslása érdekében. A teszteket a gyártói utasításoknak megfelelően hajtottuk végre. A sorozatos teszteléseket követően, a készülék a leírt hibát nem produkálta."
Ezekszerint akkor nem kipróbálták. Hanem futattak rajta valami szervíz menüt és ott jó volt és akkor jó és kész? A valóságban meg lefagy lemerevedik, és újraindítás után kb fél óráig óráig működik aztán megint.
1. Tökéletes szoftver nincs.
2. Próbálj meg értelmesen válaszolni a #1 felvetésre!
Üdv!
Melyik része nem volt értelmes? Akkor megpróbálom részletesebben:
Fél max 1 óra után lefagy nem nem navigál nem is reagál semmire. Újraindítani lehet a reset gombal. Akkor megint jó egy ideig.
Azt én is tudom hogy nincsen tökéletes szoftver, de a fennt vázolt problémára is ez lehet a válasz? Vegyem tudomásul hogy "nincs tökéletes szoftver"?
# 5
- Ezt így előadtad a forgalmazónak is?
- A jelenségben szerepet játszhatott erős felmelegedés?
Hogy érthetőbb legyen:
- A jelenségben (illetve annak rekonstruálhatóságában) szerepet játszhatott erős felmelegedés?
Előadtam ezt így a forgalmazónak is igen. Nevetségesnek tűnik? Sajnos részletesebben ott sem tudtam elmondani mint itt hogy mi az ami hiba előjön rajta.
Hogy ez valami szoftveres vagy hardveres dolog e fogalmam sincsen.
Hogy előidézhette e fokozott melegedés? Nem volt kitéve semmi olyan körülménynek ami nem rendeltetésszerű használatból adódik. Ezért melegnek sem. Gondolom ha a nap fénye éri azt azért ki kell hogy bírja miközben használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!