SnapBridge használata Nikon d3500-zal?
Úgy egy hete kaptam egy új Nikon d3500 típusú kamerát, és sikerült elég jól kiismernem, a képek telefonra való áttöltésére viszont még nem sikerült rájönnöm. Letöltöttem a snapbridge nevű alkalmazást, és megpróbáltam összepárosítani a kamerát az iPhone 6-ommal, de folyamatosan sikertelen kapcsolódást ír ki, és hogy biztosodjak meg róla, hogy a kamera be van kapcsolva, rendesen működik, stb. Ebből a fázisból sehogy sem sikerül továbbjutnom sajnos, próbáltam bluetooth kapcsolat helyett WiFi-t, de ennek a kamera modellnek elvileg nincs beépített wifije, a Bluetooth-t pedig egy barátom szerint maga a telefon nem támogatja, mert az iPhone 6 már elég régi kiadás, a kamera fejlettebb, ezért nem tudnak összekapcsolódni. Ilyen lehetséges? Mi ilyenkor a teendő? Van ehhez hasonló tapasztalata valakinek?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!