Érvényes még a garancia a drónra? Többi lennt
Figyelt kérdés
Máltán nyaralás közben a tenger felett reptettük a drónt, amikor megnyomtuk, hogy jöjjön haza automatikusan. Amikor már majdnem hazatért, megállt és belezuhant a tengerbe. Apukám azonnal utána ugrott, hogy megmentse, de nem sikerült, mert valószínűleg zárlatos lett, valamint nem tudjuk, hogy ezen kívül milyen bajt okozhatott a sós víz még.
Köszönöm a válaszokat előre is.
2019. máj. 11. 10:40
1/9 Gugu Gabor válasza:
a garancia arra vonatkozik ha pld gyártási hibából romlik el a drónod rendeltetés szerű használat melllet, enem hiszemhogy a drón vízálló így a vízbe esésre nem vonatkozik a garancia.
2/9 anonim válasza:
Aki a BME villamosmérnökit fontolgatja, attól nagyon égő egy ilyen kérdés.
3/9 anonim válasza:
Ez még egy szakmunkástanulótól is égő.
4/9 anonim válasza:
Garancia nem, de ha be tudod bizonyítani, hogy szoftver vagy tervezési hiba miatt esett a vízbe, akkor beperelheted a gyártót kártérítésért.
5/9 A kérdező kommentje:
Remélem azért nem sértettem meg a lelketeket ezzel az égő kérdéssel...
A normálisan válaszoló, nem leszóló válaszokat köszönöm.
Azért kérdeztem, mert, ha bele lehet magyarázni, hogy a drón hibájából esett a tengerbe akkor járhat rá garancia, mert az gyári probléma.
2019. máj. 12. 09:39
6/9 anonim válasza:
Én megpróbálnám visszavinni, hogy azért esett a tengerbe mert leállt a part előtt a levegőben, hátha visszaveszik. Bár nem fűznék hozzá sok reményt, mert kb a képembe röhögnek hogy bizonyítsam be, hogy így történt. Videó nincs az esetről?
7/9 anonim válasza:
Ha lenne róla videó, az interferenciát semmi nem zárja ki. Ugyanígy lemerült akku is okozhatta ezt, utólag már képtelenség bizonyítani.
8/9 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nincs, de azért megpróbáljuk gafanciálisan javíttatni, hátha sikerül
Köszi a választ 😊
2019. máj. 13. 06:02
9/9 anonim válasza:
Zuhanásra nem nagyon van garancia. Erre szokták mondani, hogy egy próbát megér. Mivel drága dologról van szó, én előbb a fogyasztóvédelemmel beszélnék, s csak a jogaimat ismerve mennék el a boltba. Persze a fogyasztóvédelemnél se telefonon ahol egy tini veszi fel s mond élből valami baromságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!