Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mi a véleményetek a CANON EOS...

Mi a véleményetek a CANON EOS 2000Dről?

Figyelt kérdés
Szeretnek venni egy uj gepet. Eddig Nikonom volt de az annyira nagyon nem vált be. Szerintetek megeri?

2019. ápr. 25. 11:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezek fényében úgy gondolom, a Canon sem fog beválni.
2019. ápr. 25. 12:44
 2/12 anonim ***** válasza:
55%
Azért kérdés, Nikonja mi volt. Én például családtagnak vettem egyszer egy Coolpixet, aminél bármi jobb.
2019. ápr. 25. 14:33
 3/12 anonim ***** válasza:

A fényképező nem számít kedves. Ha a nikon nem vált be, valahol másutt a baj. És ezt pénzzel, gépcserével nem lehet orvosolni.

Mondanám, hogy az oktatás/szakmunkásképzés kategóriában több segítséget kapsz, de úgysem értenéd.

2019. ápr. 25. 15:08
 4/12 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a válaszokat. Nem azert nem vált be hanem azert mert nem jot vettem. Coolpixem van ami nekem nem vált be. A tükörreflexes gépek irányába szeretnek mozogni. De elősször erre gondoltam h megtanuljam az alapokat.
2019. ápr. 25. 22:40
 5/12 anonim ***** válasza:

Hát, hogyismondjam. Én nem hiszek abban, hogy egy jobb gépnek a kezelése nehezebb. Marhára alap dolgokról van itt szó. A magasabb kategóriák általában többet tudnak, nem pedig mást. Hogy egy példával éljek, mondjuk ezen a gépen van kétféle fénymérési mód, a milliós 5D mark4-en meg négyféle. Most akkor, ha meg tudod ismerni egyenként a 2000D-n a kettő sajátosságait, vajon idegösszeroppanást okoz, hogy még kettőt megismersz idővel? Az alapok egy részét inkább a kúlpiksznél lett volna jobb elsajátítani, ha volt rajta totál automatán kívül más is. Abból a szempontból érdemes olcsót venni, hogy úgyis, ha kikristályosodik, mit akarsz, akkor váltasz, és így kisebb a veszteség. Az is lehet, hogy maradsz ennél, elég fény esetén a kép nem zajos, az olcsó objektívek rekeszelve elég jól muzsikálnak, autofókuszt tekintve is (benne vagy a tűrésben a kis fényerő miatt), stb.

Van egy régi mondás, hogy tanácsot az ember azért kér, hogy legyen kinek szemrehányást tenni. :D

2019. ápr. 25. 23:26
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Nem akarlak elszomorítani, de nekem meg Canonom volt( PowerShot SX130 IS) és nekem sem nagyon vált be.

A képek zajosak voltak, az autofókusza pedig videózáskor botrányosan kakai volt.

Ezek után nem tudom , hogy merjed e megvenni ezt a Canon gépet?

Hiszen most fogalmaztam meg egy lesújtó véleményt egy Canonról.

Lehet, hogy ezzel most összezavartalak és elbizonytalanodtál? Nehéz ügy. Pedig mondom, hogy ritka kaki gép volt nekem az a Canon.

Akkor most hogyan tovább?

Lehet, hogy olyan márkanevet kellene választanod amiről mindenki csupa csupa jót ír. Nem tudom, hogy létezik e ilyen márkanév?

Mondjuk én is kíváncsi lennék arra a márkára ami csakis olyan gépeket árul amit mindenki a legnagyobb megelégedéssel használ.

2019. ápr. 26. 04:19
 7/12 A kérdező kommentje:

Koszii 😂😂

Hat arra en is kivancsi lennek.. 😂

2019. ápr. 26. 07:21
 8/12 anonim ***** válasza:
88%
Hát, azért Coolpixek, meg Powershotok alapján megítélni a D-szériás Nikonokat és Canonokat EOS-okat elég meredek. :D Csak 12x nagyobb szenzor dolgozik bennük... Amúgy minden valamire való fényképező márkának megvannak a maga zászlóshajói és vacakjai, a piac igényeihez alkalmazkodnak.
2019. ápr. 26. 07:37
 9/12 anonim ***** válasza:

Pontosan erre akartam célozni, hogy egy készülék alapján nem lehet véleményt mondani egy adott márkáról....:) Magyarul: Üstökén ragadtad a problémát...:)

Ezért nincs értelme a feltett kérdésnek.....

Mert a kérdező egy gagyi fos gép alapján tör pálcát a Nikon márka felett, pedig a Canonnak is megvan a maga fos szekciója....

Értve vagyok már????????????

2019. ápr. 26. 09:03
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem egy bajom van ezekkel a belépő kategóriás gépekkel, hogy ugyan az alapok megtanulására jók, de szerintem undorító, ahogy a kezelésüket a hétköznapi ember szintjére próbálják lebutítani, mert az inkább hátráltatja az embert a fotózásban. Pl. most ránéztem a 2000D hátsó gombkiosztására... Hát, hogy is mondjam. Minden van ott, csak az nem, aminek tényleg értelme is lenne. Ez a gombkiosztás csak arra jó, hogy az ember folyton a menüben turkáljon. De ami a legjobban fájó, hogy a rekeszállításra nincs dedikált tárcsa, folyton nyomni kell hozzá a gombot, ami ráadásul egyben a törlés gomb is.
2019. ápr. 27. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!