Mi a véleményetek a CANON EOS 2000Dről?
A fényképező nem számít kedves. Ha a nikon nem vált be, valahol másutt a baj. És ezt pénzzel, gépcserével nem lehet orvosolni.
Mondanám, hogy az oktatás/szakmunkásképzés kategóriában több segítséget kapsz, de úgysem értenéd.
Hát, hogyismondjam. Én nem hiszek abban, hogy egy jobb gépnek a kezelése nehezebb. Marhára alap dolgokról van itt szó. A magasabb kategóriák általában többet tudnak, nem pedig mást. Hogy egy példával éljek, mondjuk ezen a gépen van kétféle fénymérési mód, a milliós 5D mark4-en meg négyféle. Most akkor, ha meg tudod ismerni egyenként a 2000D-n a kettő sajátosságait, vajon idegösszeroppanást okoz, hogy még kettőt megismersz idővel? Az alapok egy részét inkább a kúlpiksznél lett volna jobb elsajátítani, ha volt rajta totál automatán kívül más is. Abból a szempontból érdemes olcsót venni, hogy úgyis, ha kikristályosodik, mit akarsz, akkor váltasz, és így kisebb a veszteség. Az is lehet, hogy maradsz ennél, elég fény esetén a kép nem zajos, az olcsó objektívek rekeszelve elég jól muzsikálnak, autofókuszt tekintve is (benne vagy a tűrésben a kis fényerő miatt), stb.
Van egy régi mondás, hogy tanácsot az ember azért kér, hogy legyen kinek szemrehányást tenni. :D
Nem akarlak elszomorítani, de nekem meg Canonom volt( PowerShot SX130 IS) és nekem sem nagyon vált be.
A képek zajosak voltak, az autofókusza pedig videózáskor botrányosan kakai volt.
Ezek után nem tudom , hogy merjed e megvenni ezt a Canon gépet?
Hiszen most fogalmaztam meg egy lesújtó véleményt egy Canonról.
Lehet, hogy ezzel most összezavartalak és elbizonytalanodtál? Nehéz ügy. Pedig mondom, hogy ritka kaki gép volt nekem az a Canon.
Akkor most hogyan tovább?
Lehet, hogy olyan márkanevet kellene választanod amiről mindenki csupa csupa jót ír. Nem tudom, hogy létezik e ilyen márkanév?
Mondjuk én is kíváncsi lennék arra a márkára ami csakis olyan gépeket árul amit mindenki a legnagyobb megelégedéssel használ.
Koszii 😂😂
Hat arra en is kivancsi lennek.. 😂
Pontosan erre akartam célozni, hogy egy készülék alapján nem lehet véleményt mondani egy adott márkáról....:) Magyarul: Üstökén ragadtad a problémát...:)
Ezért nincs értelme a feltett kérdésnek.....
Mert a kérdező egy gagyi fos gép alapján tör pálcát a Nikon márka felett, pedig a Canonnak is megvan a maga fos szekciója....
Értve vagyok már????????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!