Mit tehetek ilyenkor? Vissza kérhetem a pénzem?
Vásároltam a Mediamarktban egy fényképezőgépet és már másodszorra van szervizben.Az idejük rá 30 nap,de 30 nap már letelt.(március 9.én adtam le a gépet)
Ma felhívtak és mondták hogy ápr 10.én érkezik vissza gép.Én mondtam hogy már túllépték a 30 napot,erre ők azt mondták hogy a szállítási időt azt nem számolják bele,de szerintem ez már csak a rizsa része.
Szerintetek?Vissza kérhetem a pénzt?
Akkor is simán kézbe lehetett venni, leejteni nem lehet mert megfogja a lopásgátló (ha nem akadályozná meg a leesést akkor ellopni is el lehetne). Szóval az állításaid első felét mely szerint hetente többször leejtik, most megcáfoltam. Nem tudom valóban kerülnek-e eladásra újként bemutatódarabok, de innentől nem vagyok róla meggyőzve. Amikor mi (másik osztályon) bemutatódarabot adtunk el akkor azt mindig jeleztük az ügyfélnek, sőt erre a számlán külön bélyegzővel is felhívtuk a figyelmet, aminek ha jól emlékszem volt "állapot" rubrikája (lehet, hogy nem), így az is rákerült a számlára, hogy milyen állapotban és milyen tartozékokkal került eladásra a termék.
Nem akarom védeni a fent említett két kereskedelmi egységet, de ez a hangulatkeltés teljesen felesleges.
Kérdező: kérd vissza az árát és vásárolj kategórián belül egy Sony fényképezőgépet, nem fogod megbánni és nem kell később buktával eladnod amikor (és nem ha, mert biztosan fogsz) rendszert váltasz.
Nem cáfoltál meg semmit. Menj be egy MM-ba és nézd meg hogy nem mindegyik gépen van lopásgátló. Másrészt a lopásgátló vagy elszakad egy zuhanó fél kilós gép súlya alatt vagy a gép hozzáverődik a falhoz. Egy kutya...
De nem csak ez a gond a bemutató darabokkal, hanem az is hogy azt csinálnak vele amit akarnak. Még az objektívet is levehetik és a tükörhöz vagy a szenzorhoz is hozzápiszkálhatnak.
Ami meg a rásózást illeti nekem egy Canon G7X-et akartak egyből a kipróbáló pultról becsomagolni.
Szóval ha egyébként sem szeretnéd védeni őket, akkor nagyon ne tedd mert nagyon nincsen igazad!
Kompaktokon Bridge-eken a bemutató asztalokon eleve nincs lopásgátló.
De már írtam hogy amelyik gépen van is, az sem segít rajta sokat...!
Amúgy én lennék a legboldogabb ha lenne olyan szabályzat hogy nem lehet bontott gépet újként eladni, de ha van is akkor qrvára nem tartják be!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!