Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Természetfotózással lehet...

Természetfotózással lehet pénzt keresni?

Figyelt kérdés
Ha egy profi természetfotós pénzt szeretne keresni akkor azt hogy csinálja?Mert szabadideje másra nem nagyon van mikor a lesben kell ülni napokat egy jó kompozícióra vagy ed adott állat érkezésére.Hogy élnek ebből meg?
2019. márc. 29. 14:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem sehogy. Fel lehet rakni stockfotó oldalakra a képeket, de hát az nulla. Ebből nem lehet megélni.
2019. márc. 29. 15:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Sehogy. Szerintem nemzetközi szinten is ritka, aki kizárólag ebből él.
2019. márc. 29. 15:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Bocs, 2-es voltam, csak a pénzkeresést kérdezted, nem a profi természetfotózást. Szóval szinte sehogy.
2019. márc. 29. 15:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Az utolsó választ nem értem!Én azt kérdeztem hogy egy profi természetfotós hogyan él meg ha napokat egy lesben tölt?És hogy ebből hogyan lehet pénzt keresni?
2019. márc. 29. 15:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Természetfotózással lehet pénzt keresni?

Igen, lehet.

Természetfotózásból önmagában meg lehet élni?

Nem.

Ez inkább egy olyan hobbi, amiből ha szerencséd van, tudsz egy kis pénzt keresni. Egy-egy jól sikerült fotót el tudsz adni stock oldalakon vagy pályázatokkal is nyerhetsz egy kis pénzt, de ebből megélni nemigen lehet.

2019. márc. 29. 18:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha komolyan érdekel a téma, érdemes természetfotósokat bekövetni, Máté Bence pl. múltkor maga mellé keresett asszisztenst, egy könyvhöz pedig még neki is hiányzott pár jó minőségű kép 1-2 állatról, így akkor is a közösséghez fordult. De ez a műfaj sosem a klasszikus értelemben vett pénzkeresésről szólt, előbb a természetfotósok is pénzt és támogatókat keresnek, hogy érdemben is tudjanak utána megélhetési szinten természetfotózni.

Persze itt is megvannak a különböző fokozatok. Legtöbbünknél ez csak hobbi, kevesen ölnek bele milliókat.

2019. márc. 29. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!