Nem lehet most fényképezőgép vásárláshoz támogatást igényelni?
Figyelt kérdés
2019. márc. 28. 20:19
2/11 anonim válasza:
Valamikor tizensok éve a sulinet programban lehetett támogatással venni printert, szkennert, laptopot, asztali gépet, fényképezőt. De az egyszer volt egy akció talán egy évig, utána soha többet.
3/11 anonim válasza:
Igényelni éppen most is lehet.
4/11 A kérdező kommentje:
Nem konkrétan arra gondolok hogy megigényeled a támogatást hogy ha veszel egy x összeg feletti gépet akkor x összeget kapsz vissza az államtól.Hanem akármi olyanra hogy ha én veszek egy gépet kapok vissza belőle akár a márka adja akár egy cég vagy akárki!
2019. márc. 29. 16:22
5/11 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg olyan nincs hogy csatlakozom egy ilyen hivatalos csapathoz és ők adnak?Mint a sportolók hogy leigazolják egy xy csapathoz akkor elhelmozzák minden ruhávan meg ilyenekkel.Ilyen a fotósoknál nincsen?Hogy elhelmoznek fotós felszereléssel és ha kilépek abból a szervezetből akkor ezelet vissza kell majd adnom.Nincs ilyen?
2019. márc. 29. 16:24
6/11 anonim válasza:
Ez konkrétan egy facepalm kérdés...
A fotósok örülnek ha le tudnak szerződni pl. mint riporterfotós SAJÁT FELSZERELÉSSEL, nem hogy még odatolnak neki egy szettet. Ilyen támogatás nincs, nem létezik.
Olympus-nak és a Nikon-nak szokott lenni akciója, bizonyos gépeket ha megveszel akkor xy %-a visszajár.
7/11 A kérdező kommentje:
És ilyenek most is futnak vagy erre várni kell?Ilyennel mé egyébként nem találkoztam ezért nem is tudok utánnanézni mert ahgy kerestem semmi ilyen nem jött elő!Ez amugy nem ilyen félmillás gépekre vannak?Mert max 300ezret szeretnék így rászánni!De ha visszaadnak belőle egy 100ast akkor rászánok 500at is.
2019. márc. 29. 18:03
8/11 anonim válasza:
A Canonnak van minden télen ilyen akciója. De az még odébb van.
9/11 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy Nikonom van!
2019. márc. 29. 20:28
10/11 anonim válasza:
Nem baj, mivel a kérdésben nem szerepelt, én meg nem fogok barkóbázni veled, megköszönöd szépen és tovább lépsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!