Füle Roli kérdése:
Canon EOS 1D MK III videó fevétel hogyan lehetséges?
Figyelt kérdés
Beállításokon belül van egy olyan, hogy "Recording...", de belül sok mindent nem találok, csak, hogy hova mentse, milyen néven. Sok helyen írják, hogy tud videót is felvenni, de hogy hol azt semelyik oldal nem írta le. Segítséget előre is köszönöm.2019. márc. 12. 20:44
3/5 anonim válasza:
nincs benne videó felvétel. az 1D családban a mkIV volt az első, amivel lehetett videót felvenni.
szerintem az a recording, amit találtál a hangfelvétel beállításaihoz tartozik. a profi vázakon már ősidők óta van hangjegyzet funkció, hogy a képekhez hangban megjegyzéseket tudj fűzni - pl. ki van a képen, vagy hol készült a fotó.
4/5 anonim válasza:
Roli, Roli, nem unod még a trollkodást?
5/5 A kérdező kommentje:
#3 köszönöm szépen a segítséget! :) Csak ezért kérdeztem, mert láttam oldalakon, hogy leírásba beletették, hogy "Videó: ...", meg hát láttam, hogy valóban van recordingra utaló beállítás is a beállításokon belül, de ezek suerint nincsen. :/ Köszi! :)
2019. márc. 13. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!