Ismeri valaki ezt a weboldalt, megbizhazo?
Rendelnek egy canon mar 5d iv-t visuonylag jó aron 3 ev szavatossaggal azaz garanciaval, nem olcso ez a gep, megbizhatonak tunik van telefonos elerhetoseg, meg nem tudtam elerni oket illetve a pontozas is magas, de nem akarok naiv lenni, nem ezresekrol van szo. Media marktban sajnos egy ev garancia van hozza, és plusz 60 ezer megegy ami nem biztos hogy megeri, ezert gondolkodom ezen a honlapon, kuldom a linket!! [link]
Elore is mahyon kosuonom ha tudsz segiteni.
Hát, figyelj, az élethez szerencse kell. A Canon gépek általában teljesítik az elvárást, de általában az egyik hátránya ezeknek a cégeknek, ha elromlik, akkor náluk kell leadni, és intézik, amire esetleg azt mondják, hogy oké, átvettem, ma ötödike van, a futár minden negyedikén jön - e pillanatban buktál egy hónapot - és így folytatja, gyalog és evezős csónakon kiviszik Dél-Amerikába (2 év útidő csak oda), ott megjavítják... lusta vagyok utána nézni, hogy erről esik-e szó ennél a cégnél.
Namost, hogy megéri-e a félmilliót, hogy ha netán elromlana, akkor csak bevidd a nyóckerbe, és esetleg egy hét múlva megjavítják, az attól függ, kell-e ránézetni.
Nálunk a jó nevű mosógép a plusz garancia lejárta előtt egy héttel hibásodott meg - de ha a javítási költség annyi lett volna, mint a plusz garancia, akkor sem érte volna meg a plusz garancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!