Hol találhatok fotós partnert ilyesmi projekthez?
Sportolok és ebben kellene néha pár dolgot lefotózni én viszont egyáltalán nem értek hozzá, de viszonylag minőségi fotóra lenne szükségem (kevés utómunkára is szükség lehet). Nem profi fotósra van szükségem. Ár legjobb lenne ingyen (jó magyar szokás szerint), de egy baráti összegeben megegyeuhetünk.
Miskolc
Engem kellene mozgás közben és nekem kellene.
1-es, szerintem ez más. Egy hobbi, gyakorló, fotós is tud már szerintem olyan képeket amik nekem tökéletesen megfelelnek és kölcsönösen jó lenne mindkettőnknek. Neki van modellje akin gyakorolhat, nekem vannak fotóim. Persze lehet naív vagyok.
Ingyen, baráti áron?
Szólj egy barátodnak, hogy fotózzon le.
Aki már "viszonylag minőségi" fotókat készít és "utómunkázik" már nem telefonnal rohangál, hanem felszerelése is van. Ez viszont nem olcsó mulatság és "kopó" eszközök. A befektetett időről nem is beszélve.
"Neki van modellje akin gyakorolhat, nekem vannak fotóim. Persze lehet naív vagyok."
Nem megbántás, de tényleg naiv vagy.
Ha a fotós keresne meg, akkor talán még oké lenne.
Félreértettél.
Nem "fájdlamat okozni" akarok, hanem egy valag pénzt keresni a képeiddel.
Keress nyugodtan, majd néha hívj meg egy kávéra és mesélj, hogy alakulnak a dolgaid a képeimmel.
Szertorna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!