SONY Handycam 20x Carl Zeiss Lens típusú minidv-s videókamerának milyen csatlakozási lehetősége van számítógépre?
Figyelt kérdés
SONY Handycam 20x Carl Zeiss Lens típusú minidv-s videókamerát kértem kölcsön. A 2000-es évek elején gyártották. Régi. Volt egy minidv-m, amelynek anyagát még nem másoltam át számítógépre, az én kamerám elromlott. Hiába kerestem a kölcsönkért videókamerán a csatlakozási lehetőségeket, sehol se találtam. Memóriakártya csatlakozás sincs. A tulaj sem tudja, nem igen használta. A kamera alján van két kerek csatlakozás. Ezekhez kellene valamit csatlakoztatnom? Ha igen, akkor milyet?2019. jan. 27. 19:07
1/3 anonim válasza:
Ezt így megmondani, legalább egy fotót raktál volna fel a csatlakozókról. Egyébként szerintem Firewire kellene, hogy legyen rajta, valahol.
2/3 anonim válasza:
Kapható digitális jellé átalakító adapter. Az egyik vége passzol a kamerába, a másik vége USB. 2-3000 ft-ba kerül, ügyes kütyü.
3/3 A kérdező kommentje:
A régi JVC kamarámnak volt Firewire csatlakozása a kihajtott LCD felület mögött. A videomaker programmal kiválóan tudtam másolni. Ennél a kameránál biztos nincs ilyen csatlakozás. Az adaptert megveszem, kipróbálom.
2019. jan. 27. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!