#2-nél a pont. A hivatalos MSRP $2000, ami kb. 1.7 hónapnyi minimálbér az USA-ban (átlagosan persze, hisz államonként változik), a németeknél kb. 1.3 hónapnyi minimálbér, míg nálunk 5.5 hónapnyi.
Szóval nem a termék "ilyen drága", egyszerűen csak nem közép/kelet-Európa országai a célközönség.
Ez drága? Akkor ez mi?😂
80-as évek elején a Videoton csúcs TV-je (Teletext, AV-bemenet) 40 ezerbe került.
Havi fizetés 5 ezer körül.
Mégis volt vevő arra is.
Egy átlagos, lengyel képcsöves TV 25-26 ezer volt.
Ez drága?
Nézz meg a Leica gépeket. :)
Ha az sem elég, ott vannak a médium gépek. 10-50000 euró között vannak.
Ez nem az olcsó hobbi/szakma kategória.
Nem teljesen értem a kérdést. Miért drága az egyik legfelkapottabb Full Frame MILC? Aki ilyen géppel dolgozik, az általában annak a reményében teszi, hogy hosszabb távon többszörösen megtérülnek a befektetett költségei.
A piac meg nagyon leegyszerűsítve úgy működik, hogy minden annyiba kerül, amiért megveszik.
Ezért is megmosolyogtatóak az "ajánlanátok nekem profi gépet max. 50.000-ért?" kérdések, amikből szerintem hetente kijut ebben a topicban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!